Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

Een ober van niks

  • morgen
  • Dedemsvaart
  • 15:00

Deze super grappige en verrassende voorstelling voor de hele familie is geschikt voor jong en oud vanaf 4 jaar. Er valt veel te lachen, te zien en te genieten tijdens deze voorstelling.

Er was eens een ober van niks. Hij wilde heel graag een goede ober zijn maar dat lukte niet… Hij struikelde en duikelde. Knoeide en kliederde. Morste tomatensoep op de gasten, spaghetti in hun haar, erwtjes op de grond. Hij mompelde wel ’sorry’, maar als hij dan toch weer ondersteboven het restaurant door gleed en de taart liet vallen, riepen de gasten ‘wat een pruts ober!’ Boos liepen ze weg. Net als de koks. Het restaurant werd leger en leger. Tot er niemand meer kwam eten… Of toch wel?

Grappige verrassende muzikale voorstelling met prachtige poppen, naar het met de Pluim van de Maand bekroonde boek van Tjibbe Veldkamp. Gespeeld door het talentvolle Zwolse poppentheatergezelschap Jansen & de Boer.

Informatie en kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Illustratie: Philip Hopman

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 8,50

Inclusief consumptie voor aanvang

Locatie

Gashouder Podium en Theater

  • Adres Oude Zuidwolderstraat 13
    7701AZ Dedemsvaart