Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

Orgelconcert: de Mooiste Psalmbewerkingen

  • 12 juni
  • Lemelerveld
  • 20:00 - 21:30

Wij zijn bijzonder blij dat wij weer concerten mogen organiseren in de Willem Hendrik Zwart Hal. Heeft u de concerten ook zo gemist? Vol enthousiasme bereiden we ons voor op het eerste concert sinds lange tijd op zaterdag 12 juni om 20.00 uur. Ad Huetink zelf bespeelt het Monarke orgel.

Op het programma staan “de Mooiste Psalmbewerkingen. Een kleine greep uit het programma: Aria”Dank sei Dir, Herr (G.F. Händel), Fantasie Psalm 124 (J. Propitius), Wohl mir, dass ich Jesum habe (J.S. Bach) en Toccato Psalm 146 (J. Zwart). Laat u verrassen door herkenbare melodieën en prachtig orgelspel. Het volledige programma en actuele informatie vindt u op onze website: www.huetink-royalmusic.nl.

Wij heten u allen van harte welkom en kijken uit naar het vervolg van de concertagenda.

Reserveren: is verplicht en kan T 0572-371838 of E adhuetinks@gmail.com. Wij houden ons aan de actuele RIVM-richtlijnen. De entreeprijs vindt u op onze website. Adres; Grensweg 17 Lemelerveld.

Wanneer

-

Locatie

Willem Hendrik Zwart Hal