navigatie overslaan

kunst & cultuur

Kunstweekend

  • 28 - 29 aug 2021
  • 11:00- 17:00
  • gratis
  • Ommen

In totaal 26 kunstenaars presenteren zich op een 13 locaties locaties in het centrum en in landelijk gelegen ateliers. Een mooie gelegenheid om met de fiets dit gebied te ontdekken, dat ook voor veel kunstenaars een inspiratie is geweest voor het werk.
Er is een brochure beschikbaar waarin alle kunstpunten zijn vermeld.

Het laatste weekend van augustus is in Ommen gereserveerd voor de kunstenaars uit Ommen en omstreken om hun werk te presenteren in diverse kunstpunten van die gemeente. Dit jaar zijn er door de bekende omstandigheden iets minder kunstpunten dan anders, maar toch zijn er drie galeries en negen kunstlocaties in het eigen atelier van kunstenaars die de deuren openen voor het publiek. In totaal 26 kunstenaars presenteren zich op locaties in het centrum en in landelijk gelegen ateliers. Een mooie gelegenheid om met de fiets dit gebied te ontdekken, dat ook voor veel kunstenaars een inspiratie is geweest voor het werk.

Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Vechtdalkunsten, waarin een 120 kunstenaars werkzaam in de streek zich hebben verenigd. Er is een brochure beschikbaar waarin alle kunstpunten zijn vermeld. Deze is verkrijgbaar in het bezoekerscentrum van Ommen ( Hammerweg 59a) of alle andere locaties, te herkennen aan een beachvlag.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen