Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

Festival de Vecht - Ontdek de Vecht

  • 27 - 28 aug 2021
  • Dalfsen

Vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur zijn er vanaf de stuw Vechterweerd en vanaf Theater De Stoomfabriek in Dalfsen boottochten op de Vecht die worden gecombineerd met wandelingen langs de Vecht.

Deze middagen worden georganiseerd i.s.m. Ruimte voor de Vecht en Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Er wordt gevaren in historische boten, zoals de Dalfser zomp. Deskundige gidsen vertellen achtergrondverhalen van de stuw, de Vecht, de historie, het landschap en de natuur onderweg.

Ieder uur op het hele uur vertrekt er een boot vanuit De Stoomfabriek die naar de stuw Vechterweerd vaart en andersom vaart er ook iedere uur op het hele uur een boot vanaf de stuw Vechterweerd naar De Stoomfabriek.

Bij De Stoomfabriek of bij de stuw aangekomen wordt er via een prachtige 5 kilometer lange wandeling langs de Vecht teruggelopen naar de plaats van vertrek. Halverwege de wandeling is er een pauze met een muzikaal cadeautje.

Ontdek de Vecht tussen Dalfsen en de stuw Vechterweerd en geniet van een prachtige wandeling langs de Vecht. Van harte welkom!

PARKEREN in Dalfsen bij het station.

DEELNAME is gratis en van tevoren aanmelden is niet nodig.

www.wdodelta.nl/stuw-vechterweerd-en-vilsteren

Wanneer

-
-

Locatie

Festival de Vecht - Stuw Vechterweerd Dalfsen