Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

Landgoedconcert

Landgoedcentrum Vilsteren

  • 29 aug 2021
  • Vilsteren
  • 15:00 - 17:00

Zondag 29 augustus vanaf 15.00 uur kunt u komen genieten van een prachtig Landgoed Concert verzorgd door harpiste Mechteld Karlien de Jongh uit Wesepe.
Het sfeervolle concert vindt plaats in het Landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d, 7734 PB Vilsteren.

PROGRAMMA

Vanaf 14.30 uur Ontvangst met koffie/thee
15.00 uur Aanvang concert
15.45 – 16.15 uur Pauze arrangement met een hapje en drankje
16.15 - 17.00 uur Vervolg concert
17.00 uur Einde concert

In zowel in binnen- als buitenland, van de Hermitage tot de Zwarte Cross, van tent tot kasteel, van circus tot sjiek, van dance-event tot klassiek is harpiste Mechteld Karlien de Jongh een veelgevraagde harpiste vanwege haar verfijnde spel en haar prachtige harpen. Mechteld Karlien heeft een brede basis wat betreft muzikale interesses en is als meisje van 5 al geïnspireerd geraakt door harp-grootheden als Mariëlle Nordmann, Arianna Savall, Rosa Spier en Masumi Nagasawa. Ze heeft een divers repertoire opgebouwd van unieke Ierse, Schotse, Braziliaanse, Cubaanse en licht klassieke muziek. Enkele componisten waar zij o.a. muziek van speelt zijn: Scarlatti, Bach, Turlough O'Carolan en Christina Tourin, Clannad.

Het belooft een sprankelende middag te worden vol wondermooie harpklanken.

KAARTEN

Bestel hier uw kaarten voor het Landgoed Concert à € 25 p.p.

Wanneer

-

Locatie

Landgoedcentrum Landgoed Vilsteren