navigatie overslaan

muziek

Her Majesty

  • 3 sep 2021
  • 21:00

Welkom terug, Her Majesty! Met hun nieuwe voorstelling ‘Are You Ready For The Country?’ keert de band bijna traditiegetrouw weer terug naar het Bostheater en wel op 3 september 2021.

Na Déjà vu (2016) en Marrakesh Express (2018) is het nu tijd voor Are You Ready For The Country? Deze tour staat in het teken van de geschiedenis van de countryrock, country-elementen werden vanaf de jaren zestig door muzikanten toegevoegd aan hun muziek. De topmuzikanten van Her Majesty spelen onder meer werk van de pioniers, denk daarbij aan Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark. Countryrockhelden van een decennium later, zoals The Band, Creedence Clearwater Revival en The Grateful Dead. En ook muziek van meer eigentijdse artiesten, denk daarbij aan Wilco en The Jayhawks.

De mensen die er in 2016 of 2018 bij waren weten het al, de samenzang van de band is van ongelofelijk hoge kwaliteit. Zo vindt ook de Volkskrant: “Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie.” Het belooft weer een avond vol mooie muziek te worden, ontdek het zelf in het Bostheater op zondag 28 juni!

Tickets kosten € 25,- dus mis deze kans niet. Daarnaast is er een zeer beperkt aantal kindertickets beschikbaar voor € 6,50 (inclusief servicekosten) voor kinderen tot 14 jaar, het ticket is alleen geldig in combinatie met een Early Bird, Vriendenticket of Algemeen Toegangsbewijs.

Vind hier meer informatie en ticketprijzen

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen