navigatie overslaan

theater

BEPERKT HOUDBAAR - Canvas

  • 20 nov 2021
  • 20:15- 22:15
  • € 17,50
  • Dedemsvaart

De Lama's maakten improvisatietheater populair. Beperkt Houdbaar gaat nog een stapje verder. Zij waren niet voor niets in 2018 èn in 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater! Dat belooft wat!

Beperkt Houdbaar is messcherp, ad rem en vooral ongelofelijk grappig. Ze waren in 2018 èn 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater! Hun publiek is laaiend enthousiast: ‘Ik heb nog nooit zó gelachen’, ‘Fenomenaal’ en ‘Waan-zin-nig knap’. Improvisatie duo Beperkt Houdbaar bouwde in korte tijd een ware cultstatus op en gaat nog een stapje verder dan De Lama’s die improvisatietheater populair hebben gemaakt.
Twee acteurs, één muzikant, geen script. Elke avond beginnen Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (o.a. bekend van de TV programma’s Alpacas en Hufterproef) met een blanco CANVAS. Het publiek bepaalt hoe het canvas er uit gaat zien. Stap in het fantastische universum van Beperkt Houdbaar. Met de spannendste personages en de scherpste grappen. Muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast. Alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar! Info en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50

Kaartprijs incl. koffie/thee voor aanvang.

Meer leuke evenementen