Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

KLOOSTER EN VAN DER MEULEN (VROUW HOLLAND) - Tijd zat!

  • eergisteren
  • Dedemsvaart
  • 20:15 - 22:15

Voormalig Vrouw Holland spelers Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen komen met hun ultieme humoristische muzikale generatiekloofcabaretavond naar de Gashouder. Mis het niet!

Vrouw Holland stond al vaker in een uitverkochte Gashouder. Ze zijn gestopt, maar gelukkig gaan twee van de vier samen door. Als vanouds zorgen zij voor een krachtige, komische, rake, muzikale avond vol dolkomische scènes en herkenbare liedjes. Twee vrouwen van dertig en vijftig. Het liefst zetten ze de tijd stil. In een pittige krachtmeting kijken ze naar onbenulligheden versus zaken die ertoe doen. Waardevol versus te verwaarlozen. Angst versus verlangen. Vervlogen hoop versus hoopvolle verwachtingen. Kapotte eieren versus invriezen. Lang golvend versus makkelijk kort. Later versus nu. Dertig versus vijftig. Waarin heb je elkaar nodig? En wanneer vecht je elkaar de tent uit? Ach dertig of vijftig, het maakt allemaal niet uit, kom gewoon genieten van dit ultieme generatiekloof-pretpakket vol dubbel leedvermaak! Info en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50

Kaartprijs incl. koffie/thee voor aanvang.

Locatie

Gashouder Dedemsvaart

  • Adres Oude Zuidwolderstraat 13
    7701AZ Dedemsvaart