navigatie overslaan

Vlotten bouwen

  • 27 jul 2021
  • 13:00- 15:30
  • Hardenberg
import-86187-63f02a2191b7d.png

Vlotten bouwen bij De Koppel

Op dinsdag 27 juli vindt er een enorm spannende activiteit plaats bij De Koppel in samenwerking met Michiel Stolper. Kinderen gaan een vlot bouwen en daarmee een stuk op de Vecht varen. De middag start om 13.00 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Altijd al eens zin gehad om samen met andere avonturiers een vlot te bouwen? Nou dan is dit je kans en grijp die aan, want vol is vol.

Met verschillende bouwmaterialen gaan de kinderen in groepjes een vlot bouwen. Daarna wordt het vlot natuurlijk te water gelaten om er een stukje mee te gaan varen op de Vecht. Maar gaat dat ook lukken denk je? Hoe houd je koers en hoe moet je peddelen, en wat doe je als het vlot kapseist? Spannend toch? Of hoe zwaar ben je samen, blijft het vlot drijven, hoe leg je die knoop en hoe moet je dan het vlot te water laten? En durf jij er het eerste op te gaan om te kijken of het blijft drijven? Wat heb je allemaal nodig? Nou maak je daar maar niet sappel om! Daar wordt voor gezorgd! Wat jij moet meenemen, is een goed humeur, kunnen en willen samenwerken, humor en lef, dat laatste vooral want je kunt er ook zo maar in kukelen en een nat pak halen. Gelukkig is het volop zomer, dus genieten van de zon en het water, samen plezier maken! Voorwaarden: - kunnen zwemmen - leeftijd: 8-12 jaar - max. 16 deelnemers (4 per vlot) - kleding die nat en vies mag worden.

Met dank aan Benjamins Schoonmaakorganisatie, Schoonmaakbedrijf Hardenberg en VOB Hardenberg.

Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden in juli en augustus: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Kosten: € 5,-- per kind

Wanneer

-

Meer leuke evenementen