Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

Herfst doe dagen

  • 15 - 24 oktober
  • Lemele

Tijdens de herfstvakantie is er van alles te beleven op camping De Lemeler Esch. Je kan een herfst doe boekje ophalen waarin allerlei leuke opdrachten en puzzels staan die je zelfstandig kan uitvoeren. Ook kan je tussen 11:00-16:00 komen knutselen in het Boscafé.

Wordt speurder van de Lemelerberg, rooster marshmallows boven het kampvuur of verzamel kastanjes, beukennootjes, eikels en nog veel meer schatten in de natuur en maak de mooiste knutsels! Er zijn zowel activiteiten die je buiten in het bos kan doen als lekker binnen in het Boscafé. Voor kinderen tot 12 jaar liggen er iedere dag tussen 11.00 en 16.00 uur leuke natuurknutsels klaar. Je bepaalt zelf wanneer je welke knutsel of activiteit gaat doet. Verblijf je niet op de camping, maar wil je gewoon een dagje langskomen bij het Boscafé? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt het boekje dan voor € 5,- bij de receptie of in het Boscafé afhalen.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

De camping is gratis toegankelijk. Wanneer je het herfst doe boekje koopt kost het je €5.

Locatie

Boscafé De Lemeler Esch