navigatie overslaan

Arjan Breukhoven

Orgelconcert Soundtrack

  • 5 feb 2022
  • 15:00- 16:30
  • € 15,00
  • Lemelerveld

Prachtig orgelconcert met herkenbare Soundtrack muziek op Orgel. Arjan Breukhoven is bekend van zijn vele concerten in het land en zijn medewerking aan Nederland zingt. Daarnaast is hij componist en dirigent.

import-80952-61ea0ca15c9fd.jpg

Ook maakte Arjan een aantal piano solo-cd’s. De CD Bach & Friends oogst veel lof in de landelijke pers. Kortgeleden is de CD “Songs of Fantasy” gepresenteerd. Een zeer bijzondere CD met sopraan Anna Majchrzak. Als componist is hij bekend door zijn vele composities voor koor, orgel en andere instrumenten.

Op het programma staat o.a.: Ouverture-Fanfare (JA. Newman), Raiders March (J. Williams), Vijfde Symphonie (L. van Beethoven) en Star Wars Medley (J. Williams)

Reserveren is verplicht en kan heel eenvoudig: T 0572-371838 / E: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl.
De actuele RIVM-richtlijnen worden gehanteerd. U wordt verzocht een Coronatoegangsbewijs (app of papier), id bewijs en reserveringsnummer te laten zien bij de ingang. De entreeprijs vindt u op onze website. Adres: Grensweg 17 Lemelerveld. Concert onder voorbehoud.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen