navigatie overslaan

Roots & Blues

HANS THEESSINK

  • 23 apr 2022
  • 20:00- 22:30
  • € 20,00
  • Dedemsvaart

Blues- en rootszanger, Hans Theessink, treedt op sinds de jaren ‘60, werkte samen met artiesten als Taj Mahal, John Hammond, Luther Allison en Terry Evans en geeft nog steeds zo’n 200 concerten per jaar. Zijn stem, een diepe donkere bariton, lijkt gemaakt voor de blues.

import-81426-6218311cd37fd.jpg

Net als anderen van zijn generatie viel Hans Theessink in de vroege jaren 60 als een blok voor de Blues. Hans, door Bo Diddly omschreven als "one helluva guitar player' heeft het sindsdien nooit meer losgelaten. Boven alle andere, heeft de Country Blues met zijn oorspronkelijk en hartverwarmende karater de meeste indruk gemaakt en een grote rol gespeeld in zijn ontwikkeling als muzikant.

Hans is waarschijnlijk Europa's nummer 1 Bluesexport, een van de top blues en roots muzikanten wereldwijd gedurende een carriére van meer dan 35 jaar. Het toonaangevende US magazin Blues Revue schreef over hem: "Hans Theessink is an international blues treasure. He is one of the world's pre-eminent country pickers and his warm baritone expresses blues".

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 20,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen