navigatie overslaan

Fietsroutes Vechtdal

In het Vecht- en Reestdal hebben we een aantal fietsroutes geselecteerd die via het knooppuntensysteem of met bewegwijzerde bordjes heel eenvoudig te fietsen zijn. De routes zijn gratis te downloaden en te printen, dus geniet van onze mooiste routes!

Fietsen met vijfsterren, dat doe je in Overijssel en dus ook in het Vechtdal! Een afwisselend landschap van rivieren, bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Voor toerfiets, e-bike, of mountainbike. We hebben een uitgebreid fietsroutenetwerk en heel veel aansprekende fietsroute. Rijd van knooppunt naar knooppunt, volg een smaakroute of laat het aan het toeval over. Je komt hier altijd uit op een mooie plek.

De mooie natuur, de cultuurhistorie en de recreatieve voorzieningen bieden je de kans om de pareltjes van het Vechtdal met eigen ogen te ontdekken. Met behulp van het Fietsroutenetwerk creëer je eenvoudig je ideale fietsroute, precies afgestemd op jouw wensen. Je bepaalt zelf het startpunt, de afstand en de omgeving die je het meeste aanspreekt. De fietsroutetracés zijn met zogenaamde 'knooppunten' aan elkaar verbonden. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer. Je volgt de borden van knooppunt naar knooppunt. En verdwalen? Dat is met de duidelijke bewegwijzering vrijwel onmogelijk!

Tip: Wil je zelf je route online plannen. Maak dan gebruik van onze handige Routemaker of fiets een bestaande route met een routeboekje uit onze webshop.