Wandelen in het Vechtdal

Verrassend Vechtdal

'Wandelen in het Vechtdal' is een wandelboekje met 12 routes rondom de Overijsselse Vecht. Een mooi boekje met uitgestippelde routes, beschrijvingen van historie en natuur en natuurlijk prachtige foto's gemaakt door Max de Krijger.

Slingerend door het Vechtdal

Eén van de mooiste rivieren die ons land kent is de Overijsselse Vecht. Over de 60 kilometer dat dit regenwaterriviertje zich door ons land slingert wist fotograaf en Vechtdalbewoner Max de Krijger maar liefst 12 volkomen verschillende rondwandelingen uit te zetten. Hij leidt ons langs sluizen en stuwen, door velden met majestueuze bomen en rietkragen vol zingende vogels. We beklimmen serieuze bergen om te kunnen genieten van weidse uitzichten en doorkruisen de Sahara, een zandverstuiving bij Ommen die haar naam eer aandoet. De Vecht rijgt al deze kralen tot een fantastische parelketting die in geen enkele wandelbibliotheek mag ontbreken.

Verkrijgbaar


Deze prachtig geïllustreerde gids vormt met de foto's van Max de Krijger de ultieme voorbereiding op maar liefst 12 fantastische dagen in het Vechtdal. Het boekje is verkrijgbaar voor € 16,95 bij de plaatselijke boekhandel en via de website van Gegarandeerd Onregelmatig


Nog meer wandelen?

Raak je niet uitgewandeld? Probeer dan ook onderstande routes uit en geniet van het Vechtdal

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen