Sis & Bro Bakery

De lekkerste koffie en broodjes to go. Met pure passie voor het ambacht zijn Vera en Maarten Ten Brinke als 3e generatie in bakkersfamilie Ten Brinke deze hippe bakkerij begonnen in hartje Ommen.

  • Plaats Ommen
Vechtdal Producten

Pure ingredienten uit het Vechtdal

Met spelt en desem vanuit Vilsteren worden de puurste ambachtelijke broodvarianten gemaakt door dit jonge en dynamische familieduo. Heerlijk voor je dagelijkse benodigdheden maar ook een fijne plek om - als je niet veel tijd hebt - een bestelling te plaatsen. Naast het brood, ook eerlijk banket en chocolaterie.

Hippe bakkerij met verse producten

Vera & Maarten zijn broer & zus en zijn in 2015 gestart met een hippe bakkerij aan de vernieuwde Markt in het centrum van Ommen. Wij verkopen broden, koffie en natuurlijk heerlijke belegde broodjes. Gemaakt van eerlijke en pure producten uit het Vechtdal die zijn geselecteerd op basis van smaak. Er wordt veelal gewerkt met desem en spelt en de meeste broden zijn E-nummer en Lactose vrij! Vergeet trouwens niet onze Barista koffie en cappuccino’s! Deze zijn vol van smaak en de melk komt net als onze andere producten ook vers uit het vechtdal!