De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Landgoed Het Laer

Net buiten Zwolle ligt, midden in het bos, Landgoed het Laer. Deze volledig gerenoveerde havezate met 2 grote zalen, 3 kleinere zalen, het bordes en de prachtige tuinen is de ideale locatie om uw bijeenkomst, evenement of ceremonie tot in de puntjes te laten verzorgen.

  • Plaats Ommen

Deze 17e eeuwse Havezathe is gelegen in de prachtige Laerbossen in Ommen. Omringd door haar tuinen biedt Landgoed Het Laer vele mogelijkheden. Sinds eind 1999 exploiteert Hotel & Restaurant De Zon, het Landgoed waardoor alle activiteiten op het Laer gecombineerd kunnen worden met overnachtingen.

Het Landgoed wordt exclusief voor u gereserveerd en biedt ruimte aan maximaal 350 gasten. In combinatie met de tuinen is dit aantal onbeperkt. Het Laer is aangepast voor mindervaliden.

Contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk