De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Café Mulder

  • Plaats Hardenberg

Bij Mulder kunt u kiezen uit een ruime keuze van buffetten. In de winter een stamppot buffet, zomers BBQ buffet welke ook in de winter kan, een hapjes buffet of een warm en koud buffet. De buffetten zijn ingedeeld zoals onderstaand uitgelegd wordt, maar in overleg is alles mogelijk!

Warm en koud buffet (vanaf 25 personen) Het warm en koud buffet is voor een groep vanaf 25 personen en bestaat uit het volgende: verschillende soorten huisgemaakte salades, zoute haring met uitjes, gebakken aardappeltjes, frites, saté, gehaktballetjes, drumsticks, spareribs, stokbrood met kruidenboter/aioli en heerlijke sauzen.

Hapjes buffet Het hapjes buffet bestaat uit: koude hapjes zoals; gevulde eieren, hamrolletjes met monchou, diverse kaassoorten, dadels en nog vele andere overheerlijke koude hapjes. Verder zijn er ook warme hapjes zoals; gehaktballetjes en satéstokjes. Dit buffet wordt altijd geserveerd met stokbrood met kruidenboter en 3 soorten huisgemaakte salades.

Barbecue Het barbecue buffet kunt u in de zomer maar ook in de winter bij ons boeken. Bij de barbecue heeft u keuze uit 5 soorten vlees: biefstuk, sjasliek, hamburger, worstjes en kipfilet. Bij het babeque buffet zijn ook rauwkost salades, andere salades, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter.

Stamppottenbuffet Het stamppottenbuffet bestaat vanaf 30 personen uit 3 soorten stamppot; boerenkool, hutspot en andijvie. Bij de stamppot worden er 4 soorten vlees geserveerd, rookworst, speklappen, spareribs en gehaktballetjes.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest en stralende gezichten met de mogelijkheid om diverse themafeesten bij ons te geven. Wij hebben de ervaring, de kennis en de contacten met externe specialisten om de meest verrassende en sfeervolle themafeesten te creëren. Rekening houdend met jouw wensen, zorgen we voor een feest om nooit te vergeten. De keuze uit een thema voor het themafeest kies je natuurlijk zelf. Daarna zullen wij alle voorbereidingen uitvoeren voor de aankleding van de zaal en ook kunnen wij het buffet aansluiten op het thema.

Is je zoon of dochter bijna jarig en wil je voor hem of haar een onbezorgd en leuk verjaardagsfeest geven. Zalencentrum Mulder maakt van elke verjaardag één groot feest. Onze kegelbanen zijn de ideale locatie om een gezellige middag voor je kind met vriendjes en vriendinnetjes te geven. Er zijn diverse kegelspellen en natuurlijk komen er allerlei lekkere versnaperingen voorbij. Compleet en goed geregeld bij Mulder in Baalder!