navigatie overslaan

De Witte Gans

In de bossen bij Dalfsen, op tien minuten afstand van Zwolle ligt Herberg de Witte Gans. Buiten scharrelen de ganzen rondom de Herberg,

Buiten scharrelen de ganzen rondom de Herberg, binnen brandt de open haard. In dit restaurant met rustieke uitstraling kun je genieten van gerechten uit de Franse en Mediterraanse keuken. Voor deze gerechten gebruiken de koks verse en o.a. regionale producten.

Met veel trots meldt De Witte Gans dat ze ook voor 2017 door MICHELIN zijn beloond met een BIB GOURMAND. Deze onderscheiding staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Aldus Michelin: “De Bib Gourmand, het concept van een menu onder de 39 euro, ongeacht de kookstijl, met seizoensgebonden producten als hoofdrolspeler, is uitgegroeid tot een fenomeen. En dat is voornamelijk te danken aan de restaurateurs die dit concept helemaal hebben omarmd, die creatief aan de slag gaan met hun menu’s en jong en oud geven wat ze willen; lekker eten voor een aantrekkelijke prijs.”

Impressie

Herberg de Witte Gans kan uitstekend dienen als startpunt voor een fiets- of wandeltocht, waarbij de auto geparkeerd kan worden op de ruime eigen parkeerplaats. Na een activiteit kun je de dag afsluiten met een goed diner in dit gerenommeerde restaurant. Op Woe t/m zon kun je hier tevens genieten van heerlijk huisgemaakt gebak en/of een smaakvolle lunch op het prachtig gelegen terras.

Categorieën