navigatie overslaan

Rheezer Bistro | Rheezerbelten

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen… Uit eten gaan bij De Rheezer Bistro betekent genieten van het goede leven en omringd worden door attente en persoonlijke aandacht. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van de Rheezer Bistro (Rheezerbelten)kunt verwachten.

Een in alle opzichten smaakvol à la carte restaurant, gelegen aan de rand van Hardenberg, midden in het landelijke groen. Onder de gewelven van de Bistro zit u sfeervol en intiem en zodra het weer het toelaat kunt u heerlijk ontspannen op het beschutte loungeterras bij de kruidentuin.

Culinair genieten

In onze keuken wordt gekookt met liefde. En dat proeft u. Wie regelmatig terugkeert, vindt steeds een andere kaart en het is telkens weer een verrassing welke seizoensspecialiteiten er op de Menukaart staan. Maar culinair genieten is het steevast; van de uitgebreide wijnkaart en de smaak van verse streekproducten verwerkt in bijzondere gerechten. In onze Rheezer Bistro gaan we met de seizoenen mee: elk seizoen en soms nog wat vaker presenteren wij u een nieuwe menukaart. Passende bij de seizoenen en de producten die het Vechtdal in dat seizoen te bieden heeft.

Rheezer Bistro

In de keuken wordt gekookt met liefde. En dat proef je. Culinair genieten is het steevast; van de uitgebreide wijnkaart en de smaak van verse streekproducten verwerkt in bijzondere gerechten. In de Rheezer Bistro gaan we met de seizoenen mee: elk seizoen en soms nog wat vaker wordt er een nieuwe menukaart gepresenteerd. Passende bij de seizoenen en de producten die het Vechtdal te bieden heeft.

Puur Vechtdal

Voor ware levensgenieters is er “Puur Vechtdal menu”, een specialiteitenmenu, bestaande uit vier gangen, dat geroemd wordt om z’n verrassende samenstelling. Een goede wijn maakt uw diner compleet. Graag adviseren we over een begeleidende wijn bij uw menukeuze. Er is een uitgebreide wijnkaart. Boven de tien personen overleggen we graag met u over een menu.

Dieetwensen

Graag houden wij rekening met uw dieetwensen of voedselallergie. Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen. En zeker als het druk is, is dit zowel voor u als ons prettig.

Menukaart

Kijk op onze site voor de menukaart van de Rheezer Bistro!

Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

  • Invalide parkeerplaats is aanwezig
  • Invalide toilet is aanwezig
  • drempelloze entree/ drempelhulp is aanwezig
  • personeel biedt assistentie en juiste bejegening
  • Overal goede verlichting aanwezig
  • Glutenvrij mogelijk
  • Hulphond toegestaan
  • Personeel op de hoogte van allergenen
  • menukaart in braille aanwezig
  • Mobiel of laag geplaatst betaalautomaat aanwezig
  • Verharde paden op eigen terrein aanwezig

    Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Categorieën