De Buurman VersLokaal winkel

De Buurman brengt de producten van lokale boeren, telers & ambachtslieden dichterbij de mensen. Met deze nieuwe winkel in winkelcentrum Berkum Zwolle is De Buurman nog dichter bij haar ideaal.

  • Plaats Zwolle
Dichtbij het verst!

Waar staat De Buurman voor? Idealisme vraagt om realisme. De roep om een eerlijk en gezond voedselsysteem vraagt dan ook om meer dan alleen de wil om goed te doen. Hun ideaal is hun motor. En de gedrevenheid om systemen te doorgronden, vóór ons te laten werken en beter te maken, zorgt ervoor dat wij het ook echt waarmaken. Door samen te werken. Samen te bouwen aan een nieuw (voedsel-) systeem. Daarmee zijn wij in staat de idealen van onze boeren én onze klanten bij elkaar te brengen. En bouwen wij samen een nieuwe werkelijkheid. Voor iedereen.

Help ook mee!

Sta je ook achter dit initiatief? Zo ja, steun De Buurman door producten te kopen in de winkel van De Buurman: VersLokaal in Zwolle of door maaltijdboxen te bestellen via www.debuurman.nu. Hoe meer fans hoe sneller we samen de wereld (Nederland) een beetje gezonder kunnen maken.

Contactinformatie

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 15:00
zondag