Veerhuus Verhuur

Bij Veerhuus Verhuur in Diffelen kunt u terecht voor een leuk, origineel en gezellig dagje uit. Huur een fiets of snorfiets, of geniet op het terras van een prachtig uitzicht over de Vecht.

Snorfiets huren
Bij Veerhuus Verhuur kunt u een snorfiets huren en de prachtige omgeving van het Vechtdal op een leuke en eigentijdse manier verkennen. Na afloop is er de mogelijkheid na te genieten op ons terras. Wanneer u kiest voor één van onze arrangementen kunt u na afloop genieten van een geheel verzorgde barbecue of rijk gevuld buffet.
Groepen tot en met 25 personen kunnen bij ons terecht! Veerhuus Verhuur adviseert altijd te reserveren zodat u zeker weet dat er genoeg snorfietsen beschikbaar zijn. Een geldig certificaat of rijbewijs is verplicht.
Wanneer u een snorfiets huurt bij Veerhuus Verhuur bent u vrij om een zelf bedachte route te rijden of voor een prachtige uitgestippelde route door de gemeente Ommen en Hardenberg. Zo komt u onder andere langs plaatsen als Rheeze, Heemse, Junne, Beerze en Mariënberg. Ook kunt u een tussenstop maken op bijvoorbeeld het recreatieterrein de Oldemeijer, de gezellige terrasjes van Ommen of bij de zandverstuiving de ‘Saharah’. Het is ook mogelijk om één of meerdere snorfietsen voor een hele dag of een aantal dagen te huren. Na afloop kunt u heerlijk nagenieten van uw tocht bij onze koffie- en theeschenkerij. Informeer naar alle mogelijkheden en arrangementen!

Fiets Huren
U kunt bij Veerhuus Verhuur natuurlijk ook fietsen huren. Wij verhuren zowel elektrische fietsen als gewone fietsen. Zo kunt u de prachtige omgeving van het Vechtdal ook met de fiets verkennen. Het Vechtdal heeft een rijk aanbod aan fietsroutes. Wij verkopen Region kaarten met fietsknooppunten netwerk. Zo kunt u zelf uw route maken en daarvan genieten. U kunt bijvoorbeeld een mooie rit door de natuur maken maar u kunt ook de vele authentieke dorpjes die het Vechtdal rijk is op de fiets ontdekken. Het is noodzakelijk om de fietsen van tevoren te reserveren. Voor vragen over fietsverhuur kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Terras
Op ons terras kunt u genieten van een unieke plek. Het terras geeft een heerlijk uitzicht over de Vecht en de vistrap. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke kop koffie of thee met daarbij iets lekkers. Natuurlijk kunt u ook genieten van een frisje, bier en wijn. Wij beschikken tevens over een oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

contact

Rheezerweg 129
7795 DB Diffelen
06 481 143 36
info@veerhuusverhuur.nl

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag gesloten