De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Resto Oco

Onze gezellige restaurant ligt in het centrum van Ommen in de brugstraat, midden tussen de sfeervolle winkels die Ommen zo uniek maken.

  • Plaats Ommen

Uw auto kunt u parkeren op het Beatrixplein (naast het Shell tankstation) en op de evenementen parkeerplaats tegenover de molen aan de weg naar Hardenberg op beide plaatsen kunt uw auto langparkeren.

In ons restaurant met 50 zitplaatsen waar service,kwaliteit en hygiene hoog in het vaandel staan bent u van harte welkom voor een lekkere kop koffie, cappucino, chocolademelk of thee met heerlijke huisgemaakte appeltaart of hazelino.

Wij voeren een uitgebreide kaart waarin lunch en plateservice door elkaar heen mogen lopen. Proeft u van onze lunchkaart eens het heerlijke spelt brood met carpaccio, het spelt brood wordt door de plaatselijke bakker Ten Brinke speciaal voor ons gebakken, kunt u niet kiezen, dan is het twaalfuurtje voor u de oplossing ; een kop soep met een halve uitsmijter en een boterham met kroket.

Liever warm eten, geen probleem vanaf 12.00 uur kunt u bij ons terecht voor het dagmenu, een lekkere boerenschnitzel of Kip terriyaki

Geen tijd om te lunchen of te koken ook dat kunnen wij voor u oplossen Bent u alleenstaand en komt u tijd tekort om te koken, maak gebruik van onze menucyclus; voor € 8,50 zorgen ervoor dat er dagelijkse een warme maaltijd op het door u afgesproken tijd klaar staat.

Onbekommerd en zorgeloos uw feest thuis of op uw zaak vieren, dat is wat veel mensen willen! Resto OCO helpt u daar graag bij. De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door onze vakkundige medewerkers verzorgd, zodat u thuis of op uw zaak een onvergetelijk feest kunt vieren zonder alle bijkomende beslommeringen. Wij verzorgen voor u een perfecte catering, met eventuele aankleding bij u thuis of op uw zaak.