McDonald's Hardenberg

Ons restaurant met McDrive en zeer ruime gratis parkeergelegenheid is gevestigd aan de Stelling 2 in Hardenberg en gelegen aan de N34.

Ons restaurant met McDrive en zeer ruime gratis parkeergelegenheid is gevestigd aan de Stelling 2 in Hardenberg en gelegen aan de N34. Ons restaurant is in april 2016 grondig verbouwd, hierdoor hebben wij onder andere meer zitplaatsen voor u kunnen creëren, en is onze keuken voorzien van volledig vernieuwd apparatuur. In ons restaurant hebben we 3 Easy Order Kiosken staan met 6 mogelijkheden om uw bestelling te plaatsen. Indien u een bestelling plaatst bij de Easy Order Kiosk kunt u ervoor kiezen om de bestelling aan tafel te laten bezorgen, en hierbij kunt u zelf aangeven in welk gedeelte van het restaurant u gaat zitten. Eén van de servicemedewerker zal uw bestelling dan bij u aan tafel brengen. Bediening aan tafel kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is. Ook brengen wij u bestelling graag op ons heerlijke terras naar u toe. Ons terras is voorzien van hoge glazen wanden, zodat u uit de wind ook hier heerlijk kan genieten van onze producten.

Routebeschrijving:

Komt u vanuit Ommen: Volg de N34 richting Hardenberg. Vóór het viaduct gaat u rechtsaf (Afslag N343 Hardenberg, Tubbergen, Slagharen Dedemsvaart). Bij de stoplichten gaat u links (Haardijk, N343), vervolgens bij de stoplichten links (Koningsspil). En daarna links en de eerste weg rechts afslaan naar onze ruime parkeergelegenheden.

Indien u vanuit Coevorden komt Volg de N34 richting Hardenberg. Onder het viaduct door gaat u gelijk rechts (Afslag N343 Hardenberg, Tubbergen, Slagharen. Bij de rotonde gaat u rechts en dan is het de eerste afslag naar rechts en dan ziet u aan de rechterkant onze ruime parkeergelegenheden.

Indien u vanuit Slagharen komt: Volg de N343 in de richting Hardenberg. Bij de rotonde gaat u rechtdoor (Haardijk). Vervolgens gaat u bij de stoplichten rechtsaf (Koningsspil). En daarna links en de eerste weg rechts afslaan naar onze ruime parkeergelegenheden.

contact

Stelling 2
7773ND Hardenberg