navigatie overslaan

Grand café de Fabriek

In de fabriek waar op het hoogtepunt ruim 40 mensen werkten, werd via een geheim procedé koffiestroop gemaakt die wereldwijd werd geëxporteerd. Voor de industrie en werkgelegenheid van Dalfsen is de fabriek van groot belang geweest. In 1965 is de productie in de fabriek definitief stilgelegd. In 1981 kocht de gemeente het pand en maakte het jaren onderdeel uit van het voormalige gemeentehuis.

Het leven moet gevierd worden! Daar helpen wij u graag bij! Van kraamborrel, verjaardag tot pensioenborrel. Je viert het goed en gezellig bij Grand Café de Fabriek! Onze vide is geschikt voor gezelschappen tot ± 120 personen en kan exclusief voor uw gezelschap gereserveerd worden. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor kleine gezelschappen. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Functionaliteit zonder poespas. Niks moet, alles kan! Uiteraard wel met wat extra ambiance en Sallandse aandacht want dat hoort er standaard bij. Grand Café de Fabriek is gelegen aan de Vecht in het centrum van Dalfsen heeft een industriële gemoedelijke uitstraling.

In samenwerking met Theater de Stoomfabriek verzorgen wij graag uw zakelijke bijeenkomsten, als congressen, bedrijfsuitjes, lezingen, vergaderingen, workshops, recepties en etc. De theaterzaal is een afgesloten ruimte waar u kan samenkomen met uw gezelschap. In de foyer of op de vide van Grand Café de Fabriek zijn er verschillende mogelijkheden voor ontvangt, lunch, borrel of diner.

Categorieën