navigatie overslaan

Pannenkoekenrestaurant | De Rheezerbelten

Bij De Rheezerbelten draait alles om genieten. Leuke activiteiten voor jong en oud en dan even lekker binnenwaaien voor een overheerlijke lunch, pannenkoek of diner.

Niemand is toch te oud voor pannenkoeken?!

Heerlijk na een middagje wandelen, fietsen of ravotten in het bos. Of als gezellige afsluiting van een dagje uit met de (klein)kinderen: pannenkoeken. Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten is een kindvriendelijk restaurant met een uitgebreide keuze aan pannenkoeken, op ambachtelijke wijze gebakken met beslag van eigen receptuur. Want zeg nou zelf, voor pannenkoeken is toch niemand te oud?! Voor wie niet van pannenkoeken houdt, zijn er heerlijke Plate gerechten en verschillende menu’s, ook voor kinderen.

Pannenkoek van de Maand

Elke maand selecteert onze pannenkoekenbakker voor u een bijzondere pannenkoek! Onze pannenkoek van de maand laat u genieten van bijzondere ingrediënten in onze pannenkoek. Meegaand met de seizoenen, prachtige streekproducten uit het Vechtdal. Kom, proef en beleef!↵

Rheezer Bistro

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen… Uit eten gaan bij De Rheezer Bistro betekent genieten van het goede leven en omringd worden door attente en persoonlijke aandacht. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat je van de Rheezer Bistro kunt verwachten.

Een in alle opzichten smaakvol à la carte restaurant, gelegen aan de rand van Hardenberg, midden in het landelijke groen. Onder de gewelven van de Bistro zit je sfeervol en intiem en zodra het weer het toelaat kunt u heerlijk ontspannen op het beschutte loungeterras bij de kruidentuin.

Culinair genieten↵ In de keuken wordt gekookt met liefde. En dat proef je. Culinair genieten is het steevast; van de uitgebreide wijnkaart en de smaak van verse streekproducten verwerkt in bijzondere gerechten. In de Rheezer Bistro gaan we met de seizoenen mee: elk seizoen en soms nog wat vaker wordt er een nieuwe menukaart gepresenteerd. Passende bij de seizoenen en de producten die het Vechtdal in dat seizoen te bieden heeft.

Puur Vechtdal↵ Voor ware levensgenieters is er “Puur Vechtdal menu”, een culinaire verrassing verzorgd door onze keukenbrigade met pure streekproducten voornamelijk Vechtdalproducten. Een goede wijn maakt jou diner compleet. Graag adviseren we over een begeleidende wijn bij je menukeuze. Er is een uitgebreide wijnkaart. Boven de tien personen overleggen we graag met over een menu.

“Rheezer Bistro: misschien wel het best bewaarde culinaire geheim van Overijssel”

Zakelijk proeven

Rustig vergaderen in een bosrijke en ontspannen omgeving? Dat kan ook bij De Rheezerbelten. We hebben verschillende vergaderruimtes voor kleinere en grote gezelschappen. En desgewenst combineer je de vergadering, cursus of seminar met een diner in De Rheezer Bistro, een ongedwongen buffet een sportief of cultureel arrangement of overnachting in onze Hotellerie.

'De Rheezerbelten' beschikt over twee vergaderzalen boven waarvan de capaciteit is tot 25 personen. In de grote zaal kunnen we seminars verzorgen tot 150 personen. Naar wens maken wij een opstelling in een U-vorm, carrè- of theateropstelling. Er zijn meerdere ruimtes tegelijk beschikbaar, waarin overleg mogelijk is zonder bijkomende kosten. Ook hebben we de wijnkelder bij onze Rheezer Bistro, alwaar je de presentatie kunt combineren met een besloten diner.

Programma op maat↵ Om actief te ontspannen kun je het vergaderarrangement combineren met steppen, midgetgolfen, een wandeling, een klootschietroute, boerengolf of een sportief of een bijzonder programma in de schitterende natuur van de Rheezerbelten en Vechtdal Overijssel. Het sportieve programma wordt georganiseerd, indien gewenst specifiek gericht op teambuilding, in combinatie met 'Vechtdal Express' te Rheeze en Vechtdal Events te Ommen. Er zijn vele activiteiten mogelijk.

Activiteiten bij de Rheezerbelten

Kinderwandelroute Knof de Pad

Ga op stap voor de leuke Kinderwandelroute, Knof de Pad, een mysterie dat vraagt om echte speurneuzen. Volg de sporen en ontdek wat er met Knof is gebeurd! Of speel onder de bomen op onze vernieuwde 18-holes-midgetgolfbaan gelegen aan de rand van de Rheezerbelten. Of ontdek het Vechtdal tijdens onze prachtige klootschietroute richting Rheeze of ga per stepbike tijdens onze Georun the Signs. Maar ook de omgeving is prachtig te combineren met leuke activiteiten. Zo is recreatieplas De Oldemeijer op een steenworp afstand maar kun je ook heerlijk met zijn allen urenlang spelen, schatzoeken of ravotten in de unieke Stuifduinen van wel 20 meter hoog. Kijk op onze website voor meer informatie!

Outdoor activiteiten

Diverse sportieve programma’s in de schitterende natuur van de Rheezerbelten en Vechtdal Overijssel. Samen met Boerengolf Veurink, Vechtdal Express en Vechtdal Events organiseren we vele arrangementen. Er zijn vele activiteiten mogelijk.

Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:↵

 • Invalide parkeerplaats is aanwezig↵
 • Invalide toilet is aanwezig↵
 • Drempelloze entree/ drempelhulp is aanwezig↵
 • Personeel biedt assistentie en juiste bejegening↵
 • Overal goede verlichting aanwezig↵
 • Glutenvrij Suikervrij Melkvrij mogelijk, maar ook andere dieetwensen (bv gemalen eten)↵
 • Personeel op de hoogte van allergenen
 • Hulphond toegestaan↵
 • Menukaart in braille aanwezig
 • Mobiel of laag geplaatst betaalautomaat aanwezig↵
 • Verharde paden op eigen terrein aanwezig

  Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Pannenkoeken/Rheezer Bistro Drive Inn

In deze periode waarin we geen gasten meer mogen ontvangen in ons restaurant, komt nog meer de creativiteit naar boven.Samen met ons team is het idee ontstaan om een drive-in voor ons unieke product ‘de heerlijke ambachtelijke pannenkoeken’ te maken, zonder dat u bij ons naar binnen hoeft.

Ook laten we graag u genieten van enkele gerechten vanuit onze Rheezer Bistro. Geen ingewikkelde bereidingen, maar wel smaakvol. Geen hele bijzondere samenstelling omdat de keukenbrigade niet voor niets vele uren voorbereidingen treffen om bij een diner in ons restaurant optimale kwaliteit te leveren.

Kijk voor menu, openingstijden en hoe het werkt op onze website

Categorieën