Anjerpunt, Boerderijwinkel & Zuivelbedrijf Zandman

Aan de rand van de Vecht midden in het mooie dorpje Beerze staat het moderne, duurzame melkveebedrijf van Bert en Jolanda Zandman. Ongeveer 180 koeien lopen vrijuit in een nieuwe stal die de koeien heel veel ruimte biedt.

  • Plaats Beerze
Vechtdal Producten Boer als Gastheer

Modern Melkveebedrijf

De familie Zandman vertelt graag over het leven op een modern melkveebedrijf en wil zoveel mogelijk mensen mee laten genieten van het leven op het platteland. Campinggasten, bezoekers van de boerderijwinkel en gebruikers van de ontvangstruimte kunnen kennismaken met het leven op de boerderij en zien hoe het er in de stal aan toegaat. De zwartbonte koeien lopen zoveel mogelijk in de wei en worden gemolken door een vrijwillig melksysteem.

Beemsterkaas en Ben & Jerry's ijs

In de boerderijwinkel worden onder meer de overheerlijke en eerlijke producten van Beemster kaas en Ben & Jerry’s-ijs verkocht. Kaasliefhebbers zitten goed bij de boerderijwinkel van Zandman, want als een van de weinige boerderijwinkels verkoopt boerderij Zandman Beemster van 't mes . Deze kaas is verder alleen verkrijgbaar bij kaasspeciaalzaken en specialiteitenwinkels en staat bekend om zijn verfijnde smaak.

Belevingscentrum en Vechtdalkaas

Er valt veel te beleven bij Zandman, vanuit de ontvangstruimte kunnen bezoekers via een boulevard, ook wel een loopbrug genoemd, verder de stal in. Deze boulevard loopt over de voergang en stallen, zodat het leven van de koeien van dichtbij kan worden bekeken. Leuk om bijvoorbeeld een fietstochtje te combineren met een rondleiding. Sinds zaterdag 16 april 2016 verkopen zij ook heerlijke Vechtdalkaas, trots van Verrukkelijk Vechtdal.

Contactinformatie

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 12:30
zondag gesloten

Openingstijden:
Op donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag is de winkel open van 9.00 tot 16.00 uur.

Vanaf september:
Op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag is de winkel open van 9.00 tot 12.30 uur.

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk

Ligging

  • Landelijk gelegen