De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

AC de Branderij

AC De Branderij is in 2015 gestart door een passie voor koffie te combineren met een passie voor het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

  • Plaats Hardenberg

Koffie AC De Branderij maakt gebruik van Arabica en Robusta bonen. De landen waar de koffiebonen vandaan komen zijn Brazilië, Columbia, Guatemala, Honduras en Mexico. Alle koffie is UTZ gecertificeerd. Het is een keurmerk voor eerlijke handel. Het keurmerk staat op koffie en andere producten die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. UTZ Certified is een topkeurmerk vanwege hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid.

De koffie wordt gebrand door Catunambú in Sevilla, Spanje. Catunambú is een Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van de lekkerste hoge kwaliteit koffiebonen uit alle uithoeken van de wereld met een intens aroma, een uitzonderlijke smaak en versheid.

Medewerkers De medewerkers van De Branderij transformeren de bonen in lekkere Vechtdalkoffie. Door deze met passie te wegen, malen, verpakken in eigen gelabelde koffiezakken. De koffie wordt, binnen de stad Hardenberg, bij de klanten middels een bakfiets bezorgd.

Maatschappelijk betrokken Ieder mens is graag maatschappelijk betrokken, AC De Branderij kan hierbij helpen. Door op je werk of lekker thuis op de bank koffie te drinken van AC De Branderij, groeit AC De Branderij. Groei betekent dat AC De Branderij meer medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een leuke baan kan helpen. Met elk kopje koffie van AC De Branderij dat je drinkt draag je bij aan een werkplek voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Samen maken we het verschil!