Groepen

Groepsuitjes

Wil je er even een dagje tussenuit met familie, collega's of vrienden? Dan ben je in het Vechtdal aan het juiste adres. De natuur van het Vechtdal is niet alleen schitterend om te zien, rustgevend om in te verblijven, maar ook dé plek voor wie op zoek is naar een groepsuitje.

Als de verfklodders je tijdens het paintballen om de oren vliegen, kun je schuilen achter de bomen. Wanneer je besluit met een massief houten klompje een bal weg te slaan, doen de weilanden graag dienst als flora en fauna. Het Vechtdal is geschikt voor leuke en bijzondere golfbaan. Onverharde paden en modderspetters op je gezicht geven je mountainbiketocht net dat beetje extra spanning. Met een sloep of kano genieten van grazende koeien, imposante landgoederen en bijzondere groepsuitjes.

Een dagje Vechtdal is leuk, maar een weekend of misschien zelfs een hele week nog veel leuker. Dus blijf met je familie, collega's of vrienden nog even wat langer. Weg dromen in een oud klooster, in ongekende stilte wakker worden midden in het bos of genieten van overweldigende luxe in een verbouwde boerderij. Neem zoveel mensen mee als je wilt, want we hebben ruimte genoeg!