Kindercampings Overijssel

Ontdek de leukste kindercampings in Overijssel! De campings zijn kindvriendelijk en voorzien van faciliteiten als een binnen- en buitenzwembad, een animatieteam, speeltuin(en), midgetgolfbaan, zwemvijvers, een indoor speelparadijs of zelfs een strand met echte palmbomen! De kinderen zullen zich geen moment vervelen op één van de onderstaande kindercampings, maar ook aan de ouders is gedacht. De campings hebben de titel “Best Camping” die werd uitgereikt door de ANWB, niet voor niets gekregen. Zo beschikken de campings over prachtige, ruime kampeerplekken, luxe verhuuraccommodaties, kwalitatieve (sanitair)voorzieningen en gezellige restaurants en winkeltjes.

Zorgeloos op vakantie met een verblijf op een kindercamping

Je komt pas echt tot rust als je kinderen zich vermaken tijdens hun kampeervakantie en dat gaat prima lukken op een kindercamping in Overijssel. Ga eropuit in de bijzondere natuur met een van de vele wandel- en fietsroutes van het Vechtdal en verken de omgeving met zijn pittoreske dorpjes en leuke steden. In en op de camping is ook genoeg te beleven. Van sauna- en fitness voorzieningen tot het huren van een kano of fiets. Laat je inspireren en boek je kampeer- of bungalowvakantie op een kindercamping in het Vechtdal, Overijssel!

Kindercamping van het jaar 2017

Elk jaar wordt er door de ANWB 'De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)' gekozen. En dit jaar heeft een camping uit het Vechtdal gewonnen, namelijk: Vrijetijdspark Beerze Bulten. Een aantal redenen hiervoor zijn het Giga Konijnenveld met speeltuin en enorme zandbak. Maar ook de kleine speeltuintjes op de kampeervelden, zodat de ouders de kinderen goed in de gaten kunnen houden en de rest kan spelen. Tevens is er een Konijnenhol, een ondergronds speelparadijs.