Kindercampings Overijssel

Ontdek de leukste kindercampings in Overijssel! De campings zijn kindvriendelijk en voorzien van faciliteiten als een binnen- en buitenzwembad, een animatieteam, speeltuin(en), midgetgolfbaan, zwemvijvers, een indoor speelparadijs of zelfs een strand met echte palmbomen! De kinderen zullen zich geen moment vervelen op één van de onderstaande kindercampings, maar ook aan de ouders is gedacht. De campings hebben de titel “Best Camping” die werd uitgereikt door de ANWB, niet voor niets gekregen. Zo beschikken de campings over prachtige, ruime kampeerplekken, luxe verhuuraccommodaties, kwalitatieve (sanitair)voorzieningen en gezellige restaurants en winkeltjes.

Zorgeloos op vakantie met een verblijf op een kindercamping

Je komt pas echt tot rust als je kinderen zich vermaken tijdens hun kampeervakantie en dat gaat prima lukken op een kindercamping in Overijssel. Ga eropuit in de bijzondere natuur met een van de vele wandel- en fietsroutes van het Vechtdal en verken de omgeving met zijn pittoreske dorpjes en leuke steden. In en op de camping is ook genoeg te beleven. Van sauna- en fitness voorzieningen tot het huren van een kano of fiets. Laat je inspireren en boek je kampeer- of bungalowvakantie op een kindercamping in het Vechtdal, Overijssel!

Kindercamping van het jaar 2017

Elk jaar wordt er door de ANWB 'De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)' gekozen. En dit jaar heeft een camping uit het Vechtdal gewonnen, namelijk: Vrijetijdspark Beerze Bulten. Een aantal redenen hiervoor zijn het Giga Konijnenveld met speeltuin en enorme zandbak. Maar ook de kleine speeltuintjes op de kampeervelden, zodat de ouders de kinderen goed in de gaten kunnen houden en de rest kan spelen. Tevens is er een Konijnenhol, een ondergronds speelparadijs.

 1. kindercampings

  Camping de Kleine Wolf - ★★★★★

  Adres
  Coevorderweg 25, 7737PE Stegeren

  Kenmerken: Kindvriendelijk, Kinderen, Peuterbad, Luxe, Comfort

  Het Family Fun Indoor Speelparadijs van Camping de Kleine Wolf is de ultieme speelplek voor kids van 0-12 jaar. Kinderen kunnen in drie zones (verdeeld op leeftijd) klimmen en klouteren met hoogtes tot maar liefst 10 meter!

 2. kindercampings

  Kampeerdorp De Zandstuve - ★★★★★

  Adres
  Grote Beltenweg 3, 7794RA Rheeze (Hardenberg)

  Kenmerken: Kindvriendelijk, Kinderen, Peuterbad, Kamperen, Accommodatie huren

  Geniet van de landelijke omgeving van de kindvriendelijke camping Kampeerdorp de Zandstuve. Verblijf in een unieke glamping accommodatie zoals de Stuuflodge en een luxe ingerichte safaritent.

 3. kindercampings

  Sprookjescamping De Vechtstreek - ★★★★★

  Adres
  Grote Beltenweg 17, 7794RA Rheeze

  Kenmerken: Kindvriendelijk, Sauna, Kinderen, Peuterbad, Kamperen

  Ontdek de unieke sprookjeswereld van deze unieke kindercamping in Nederland. Er wonen maar liefs 10 sprookjesfiguren en er is zelfs een sprookjesschool!

 4. kindercampings

  Vrijetijdspark Beerze Bulten - ★★★★★

  Adres
  Kampweg 1, 7736PK Ommen

  Kenmerken: Sauna, Peuterbad, Aan/bij water, In/bij dorp, In/bij bos & natuur

  Omringd door de natuur van het Vechtdal vertoef je bij Beerze Bulten op een schitterende kindercamping met alle faciliteiten binnen handbereik. De camping is “regenproof” vanwege zijn vele indoor voorzieningen.

 5. kindercampings

  Vakantiepark 't Rheezerwold - ★★★★★

  Adres
  Larixweg 7, 7796HT Hardenberg

  Kenmerken: Kindvriendelijk, Sauna, Peuterbad, Kamperen, Accommodatie huren

  Beleef een onvergetelijke familievakantie in het Overijsselse Vechtdal. Op ons 5 sterren vakantiepark kunt u zich prima vermaken met uitdagende speelcombinaties en interactieve speelvelden.