navigatie overslaan

Ravotten in de natuur. Driemaal over de kop in het attractiepark. Gewapend met GPS op ontdekkingstocht in het bos. Vol verbazing met opa en oma verhalen van vroeger beleven in een kasteel of museum. Of gewoon met een kleedje, schep en emmer picknicken bij een zandverstuiving of aan de Vecht. Kinderen spelen prima in het Vechtdal, dus ouders ga uit met de kinderen en kom buitenspelen!

Vechtdal Overijssel

De buitenspeelregio van Nederland

Kindercampings in het Vechtdal

Ontdek de leukste kindercampings in het Vechtdal! De kinderen zullen zich geen moment vervelen op één van de vele kindercampings, maar ook aan de ouders is gedacht. De campings hebben de titel “TOP Camping” die werd uitgereikt door de ANWB, niet voor niets gekregen.

Leuke adresjes met kinderen

Vechtdal Overijssel is de ultieme buitenspeelregio voor kinderen! Met zijn uitgestrekte bossen, zandvlaktes én de Vecht is het een waar avontuur voor kinderen. Speelbossen, attractieparken, survivaltochten, avonturenparcours, kinderboerderijen en nog veel meer. Bezoek Vechtdal Overijssel met je kinderen voor een onvergetelijke en leerzame buitenervaring!