7 keer overdekt waterpret in Vechtdal

Eindeloos speelplezier

Zwemmen, daar maak je jong en oud vaak blij mee. Waterpret is niet alleen voor mooie dagen, in het Vechtdal is ook genoeg overdekt en verwarmd water te vinden. Het hele jaar door zwem- en spat plezier.

Waar wacht je nog op, klieder kledder klater, op naar het overdekte warme Vechtdal water.

 1. 7

  Vakantiepark Het Stoetenslagh

  Op Vakantiepark het Stoetenslagh is het thema ‘strandvakantie’ overal terug te zien, en zo ook in het overdekte zwembad! Met een heus kiezelstrand met ligbedjes en speeltoestellen met piratenthema is het zwembad ook helemaal in stijl!

 2. 6

  Camping De Oldemeyer

  Op camping De Oldemeyer is het pret voor de hele familie. De familiecamping heeft een groot binnenbad, apart peuterbad en speelvoorzieningen in en om het water. Om de waterglijbaan niet te vergeten! Zwemspullen pakken en op naar Rheeze dus.

 3. 5

  Familiepark De Vechtvallei

  Familiepark De Vechtvallei heeft een heerlijk overdekt verwarmd zwembad met genoeg faciliteiten voor jong en oud. Waar wacht je nog op, lekker duiken in Hardenberg!

 4. 4

  Bungalowpark 't Hooge Holt

  Bungalowpark ’t Hooge Holt is stiekem wel een paradepaardje met haar nieuwe indoor zwemparadijs. Verwarmd, overdekt en met genoeg speeltoestellen en activiteiten voor alle leeftijden.

 5. 3

  Zwemmen bij de Klimberg

  Vanaf 2018 kun je ook overdekt zwemmen bij Camping De Klimberg, door de overkapping over het verwarmde zwembad. Ideaal.. bij mooi weer gaat de glazenkap open en bij slecht weer helemaal dicht! Zo kunt u op elk moment blijven genieten van het zwembad!

 6. 2

  Zwembad Carrousel

  Als het om waterpret gaat, dan zit je gebakken bij de Carrousel in Ommen. Het zwemparadijs heeft een groot wedstrijdbad dat altijd aangenaam warm is met 27 graden. Op woensdagmiddag worden er activiteiten voor jong en oud georganiseerd en echte fanatiekelingen kunnen zelfs meedoen aan aquasportactiviteiten. Het recreatiebad wordt op woensdagen in het weekend expres ondiep gehouden, zodat ook de kleintjes maximaal kunnen rond spetteren.

 7. 1

  Camping Starnbosch

  De groenste camping van het Vechtdal heeft gelukkig ook veel blauw op haar plattegrond. Het zwembad is verwarmd en voorzien van een uitschuifbare overkapping, af te stemmen op de weersomstandigheden. Starnbosch weet hoe je met het weer om gaat. Het is er altijd zwemweer.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen