Het Uitleefboek

Doe-tips

Het Vechtdal is een populaire bestemming door de prachtige natuur en vele fiets- en wandelroutes. In die natuur valt zoveel te beleven en te ontdekken! Daarom heeft natuurkampeerterrein De Klashorst een Uitleefboek ontwikkeld, hiermee leer je de omgeving op een verrassende manier kennen.

Het Vechtdal ontdekken

Dat kan perfect met het Uitleefboek! Het boek staat vol met opdrachten langs bestaande wandelroutes of op mooie, stille locaties in het Vechtdal. Met dit boek leer je de omgeving op een verrassende manier kennen. In het bos, langs de Vecht, op de Oldemeijer en bij groene partijen. In ieder geval allemaal in het Vechtdal.

Uitleefboek en rugzak

Een boek voor de echte avonturiers, jong én oud, die het Vechtdal willen ontdekken. Je kunt bij het boek ook een rugzak huren, in deze rugzak zitten extra spullen die je kunt gebruiken bij de verschillende opdrachten. De rugzak is niet noodzakelijk voor de opdrachten maar het maakt sommige opdrachten net iets makkelijker en leuker. De rugzak is te huur voor € 5,00 bij Natuuractiviteitencentrum De Koppel of Natuurkampeerterrein De Klashorst.

Rugzak Uitleefboek
Rugzak Uitleefboek

Verkrijgbaar

De kosten voor het Uitleefboek zijn € 10,00 en het boek is verkrijgbaar bij:

Natuur Experience

Het Uitleefboek is bedacht en gemaakt in het kader van de Vechtdal Natuur Experience, die gerealiseerd is door een samenwerking met Staatsbosbeheer, Natuuractiviteitencentrum De Koppel en Stichting Das & Vecht.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen