Natuurcampings Overijssel

Kamperen in het Vechtdal

Vechtdal Overijssel beschikt over een aantal prachtige natuurcampings omgeven door bos, heide of water. De “groene campings” zoals deze ook wel worden genoemd, staan voor kwaliteit, rust en ruimte. Overnacht op ruime kampeerplekken in een bosrijke omgeving en wordt wakker door het gefluit van de vogels. Ga heerlijk fietsen of wandelen en ontdek de schitterende omgeving van het Vechtdal. De campings liggen allemaal in de buurt van o.a. het Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg. En vergeet de kronkelende riviertjes, de Vecht en de Regge niet!

Zorgeloos vakantie vieren op een natuurcamping in Overijssel

Kamperen op een echte natuurcamping is populair onder de jonge en de ervaren kampeerders. Begeef je midden in de natuur en geniet van de rust en omgeving. De wandel- of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. De campings in de natuur beschikken over alle benodigde faciliteiten, mooi gelegen kampeerplekken en unieke verhuuraccommodaties zoals trekkershutten of luxe blokhutten. Laat je inspireren en boek je kampeer- of bungalowvakantie op een natuurcamping in het Vechtdal, Overijssel!

 1. Natuurcampings

  Natuurcamping De Lemeler Esch

  Adres
  Lemelerweg 16, 8148PC Lemele

  Kenmerken: Internationaal, Pannenkoek, Rustig, Natuur, Peuterbad

  Beleef het ouderwetse kampeergevoel op deze unieke camping waar de natuur wordt gecombineerd met de luxe en het comfort van nu. Geniet van de rust en ruimte om je heen.

 2. Natuurcampings

  Natuurkampeerterrein De Klashorst

  Adres
  Rheezerweg 123, 7795 DB Diffelen

  Kenmerken: Rustig, Natuur, Kamperen, Accommodatie huren, In/bij bos & natuur

  De Klashorst is een mooi gelegen natuurkampeerterrein met weidse uitzichten. Je kan hier avontuurlijk kamperen, met soms wel een plek van 140m2, of genieten van de luxe van een ingerichte safaritent of romantische blokhut.

 3. Natuurcampings

  Natuurcamping De Roos

  Adres
  Beerzerweg 10, 7736 PJ Ommen

  Kenmerken: Rustig, Kindvriendelijk, Natuur, Duurzaam, Authentiek

  Deze fraai gelegen camping licht direct aan de Overijsselse Vecht. Duurzaamheid, natuur en een harmonieuze sfeer zijn de kernwoorden van deze bijzondere natuurcamping.

 4. Natuurcampings

  Camping Starnbosch

  Adres
  Sterrebosweg 4, 7722KG Dalfsen

  Kenmerken: Kamperen, Accommodatie huren

  ‘De groenste camping van het Vechtdal’ ligt in een bosrijke omgeving van het historische ‘Sterrenbosch’. Je kampeert hier knus tussen de bomen of op ruime kampeervelden.

 5. Natuurcampings

  Camping de Vogelsangh

  Adres
  Nieuwe Hammerweg 8, 7731TV Ommen

  Kenmerken: Budget, Kamperen, In/bij bos & natuur, Landelijk gelegen

  Natuurcamping de Vogelsangh ligt midden in de prachtige natuur van Ommen, nabij het natuurreservaat Beerzerveld, de Sahara en het oude buurtschap Junne op 2 kilometer afstand.

 6. Natuurcampings

  Natuurkampeerterrein de Rietkraag

  Adres
  Weerdhuisweg 44B, 8152 DN Lemelerveld

  Kenmerken: Landelijk gelegen, Aan/bij water, Terras, Oplaadpunt elektrische fiets

  Kamperen in de midden in de natuur aan het Overijssels kanaal op 1 kilometer van het landelijke dorpje Lemelerveld. Het natuurkampeerterrein kenmerkt zich door ruime plekken met veel privacy en is zeer geschikt voor kinderen.