navigatie overslaan

Alle tijd om te slapen

Glamping in het Vechtdal

  • Leestijd 4
  • Gelezen 4526 keer

Het mooie aan glamping is dat het het hele jaar door kan. Omdat je het luxe thuis gevoel combineert met het gevoel van kamperen, ben je voorzien van gemakken als warm water, elektriciteit en een eigen toilet. Geen nachtelijke avontuurtjes met wc-rol onder je arm dus. Er zijn een aantal plekken die zich in het Vechtdal perfect lenen voor Glamping.

  1. 5* Camping de Pallegarste

    Verspreid over de camping, tussen Hardenberg en Ommen, vindt u verschillende accommodaties; van 4-tot 7-persoons chalets en stacaravans en verschillende glamping mogelijkheden zoals onze safaritenten en (Safari Beach) Lodges. Enkele accommodaties zijn gelegen aan het speelstrand of hebben uitzicht over de visvijver. Camping de Pallegarste beschikt daarnaast over een indoorspeeltuin en verwarmd buitenzwembad.

  2. Familiecamping De Zandstuve

    Vlakbij Hardenberg, op familiecamping De Zandstuve, heb je de keuze uit verschillende Glamping accommodaties. Het is ook niet voor niets dat De Zandstuve is uitgeroepen tot Glamping van het Jaar 2017. Overnacht in een unieke Vechtdallodge, Rheezerlodge, Verandalodge, Safaritent en ga zo maar door.

  3. Vakantiepark Het Stoetenslagh

    Op Vakantiepark het Stoetenslagh kunt u overnachten in een luxe kampeertent of een tentlodge, beide accommodaties beschikken over sanitair en liggen direct aan de recreatievijver! Op dit park beleeft u het plezier van kamperen, en het comfort van een accommodatie!

  4. Camping De Kleine Wolf

    Deze OehoeLodges op camping De Kleine Wolf zijn eigenlijk luxe vakantiehuizen in een safaristijl en waarbij het gevoel van het buitenleven gecombineerd wordt met een kampeervakantie. Ervaar hier de natuur, de vrijheid en Camping De Kleine Wolf op een unieke Glamping wijze. De OeHoeLodges zijn geschikt voor 5 personen en voorzien van complete keuken met vaatwasser, een badkamer met douche en toilet, twee slaapruimtes en een gezellige leefruimte.

  5. Sprookjescamping De Vechtstreek

    Een kampeervakantie is leuk voor jong & oud! Wanneer je als jong gezin op vakantie gaat dan is het belangrijk dat de kinderen zich kunnen vermaken en dat de ouders daardoor onbezorgd kunnen genieten van hun vakantie. Klinkt dit als muziek in de oren? Ga dan voor een glamping vakantie op Sprookjescamping de Vechtstreek. De kinderen beleven een fantasievolle vakantie en jij kan genieten van het comfort van een Glamping accommodatie. Ze beschikken hierover stevige & knusse lodges voor het hele gezin.

  6. Vrijetijdspark Beerze Bulten

    Nieuw sinds 2019! Ervaar in de Vechtglamping lodges een nieuwe manier van Glamping aan de Vecht bij Vrijtijdspark Beerze Bulten. Daarnaast zijn de Youpi! lodges speciaal voor Beerze Bulten ontworpen! Een hoogwaardige en sfeervolle accommodatie, dichtbij alle faciliteiten en met een hoge buitenbeleving. Een stoere, robuuste lodge met 'tentlook'. Maar ook de Summer- en Sunlodge zijn allebei kampeerervaringen met een hoog 'safari' gehalte.

  7. Camping De Koeksebelt

    Op camping De Koeksebelt in Ommen vind je ook unieke boomhutten, de zgn. Tree Cabins, drie meter boven de grond met uitzicht over het gezellige Ommen. De boomhut is van alle gemakken voorzien, van douche en toilet, tv en zelfs een magnetron. Dit is de perfecte slaapplek voor avonturiers die niet bang zijn voor hoogte maar wel houden van wat luxe.

  8. Vecht & Zo

    Ervaar deze bijzondere kampeerbeleving in een volledig met stoere steigerhouten meubelen ingerichte yurt. Kamperen met een beetje luxe. Glamping dus. Vanuit deze Yurts loop je zo naar het strandje en aanlegsteiger aan de rivier vanwaar u optimaal kunt genieten van het uitzicht over de rivier de Vecht. Zo waan je je een echte nomaad in een yurt. De Vechtdal & Zo yurts zijn er voor 2-3 personen en 5-6 personen.

  9. Natuurkampeerterrein De Klashorst

    Deze stoere verblijfsaccommodatie is gelegen op palen net boven het maaiveld met uitzicht over een weids landschap. Met heel veel glas en openslaande deuren naar een groot overdekt terras. Je overnacht in een goed bed onder de sterrenhemel, zichtbaar door het deels glazen dak.Binnen en buiten gaan daardoor naadloos in elkaar over, waardoor je als vanzelf de verbinding ervaart met moeder natuur.

  10. Trekkershutten

    In het Vechtdal zijn er ook verschillende campings waar je een trekkershut kunt huren. Dit zijn houten chalets voor ca. 4 personen voorzien van alle gemakken. Het ligt aan de camping of ze een eigen toilet hebben, of dat je voor het echte kampeergevoel toch de paden op, de lanen in moet voor het sanitair.

Wat vind je van dit artikel?