navigatie overslaan

Nederland heeft alles

Bas & Nicolette in het Vechtdal!

  • Leestijd 2
  • Gelezen 4246 keer

Heb je het gezien? Bas Smit en Nicolette van Dam waren op bezoek in Vechtdal! Onder het mom “Nederland heeft alles” ontdekken zij Nederland op zoek naar de leukste tips om te doen voor zowel met als zonder kinderen. En natuurlijk mag Vechtdal daarin niet ontbreken. Begin juli is het boek "Nederland heeft alles" uitgekomen, dat mag je niet missen. Hierin staan hun favoriete uitjes van heel Nederland in.

Voor een unieke ervaring hoef je niet niet naar buitenland, in Overijssel maar natuurlijk vooral in het Vechtdal vind je prachtige plekken die on-Nederlands mooi zijn. Om dit te laten zien hebben Bas en Nicolette een vakantieboek geschreven met de leukste doe-tips, slaap-tips en eet-tips voor een heerlijk dagje uit in Nederland. Lees er hier vast een paar.

Koesafari
Koesafari

1. We gaan op Koesafari?!
Jazeker! In Overijssel kun je gewoon op safari met een koe. Per trekker ga je samen met boerin Simone op zoek naar de Brandrode Vechtdalrunderen die ergens aan de oever van de Vecht staan te grazen of liggen te herkauwen. Ook leuk: Simone maakt van de rode vacht tassen, meubels en accessoires. ’Rood Koeture’, noemt ze het. Het is een eerbetoon aan haar mooie veestapel.
Ga ook op koesafari bij Erve Vechtdal

Van der Kolk
Van der Kolk

2. De allerlekkerste asperges
In de Rheezer Bistro gaan ze met de seizoenen mee. En in het voorjaar is het natuurlijk tijd voor asperges! Vers van het land van Tuinderij Ernie van der Kolk. Een man die vol passie weet te vertellen over de producten die hij in de boerderijwinkel in Dalfsen verkoopt. Nicolette nam deze lekkere asperges maar wat graag mee naar huis.

Boek - Nederland heeft alles

Benieuwd waar ze verder allemaal zijn geweest? Begin juli is het boek "Nederland heeft alles" uitgekomen, waarin al hun favoriete uitjes in vermeld staan. Dit boek is verkrijgbaar bij de boekhandel en online.

Wat vind je van dit artikel?