navigatie overslaan

Artikel

Doe mee met de Adventskalender van VisitOost!

  • Leestijd 2
  • Gelezen 1149 keer

December ziet er dit jaar helaas weer anders uit. We leven wat meer vanuit huis en dat is juist in deze feestelijke maand goed voelbaar. Dagelijks toch wat geluk ontvangen? Doe mee met de Adventskalender van VisitOost! Kras iedere dag mee voor mooie verrassende prijzen uit Overijssel.

Dagelijks geluk met de Adventskalender

Met het digitale krassen op de Adventskalender maak je iedere dag kans op prijzen. Van toegangskaartjes en lokale producten tot complete nachtjes en weekendjes weg. Deze prijzen worden iedere dag uitgekeerd? Maar het leuk is; eigenlijk heb je iedere dag prijs! Want je ontvangt altijd een flinke kortingsactie. Speciaal voor deelnemers aan de adventskalender! schrijf je nu in en mis geen dag om te krassen.

Doe nu mee!

Wat kun je zoal winnen?

Dat kan van alles zijn in Overijssel! Zo bieden Noetselerberg, Vakantiepark Sallandshoeve, Finspark Herikerberg, Regge- vallei en Natuurlogies complete nachtjes weg als prijs aan. Smaakvol genieten is minstens zo belangrijk. Daarom worden er ook lekkere prijzen van Landgoed Kaamps, De Johanneshoeve, Grand Café Fanfare, Bistro de Oale Sté en Kalter Aardbeien verloot. En met een beetje geluk win je een gratis entree bij Oyfo Techniekmuseum, Natuurmuseum Holterberg of Kinderboerderij Dondertman.

Én vanuit het Vechtdal zijn deze mooie prijzen te winnen: een compleet nachtje weg bij Hotel Mooirivier, geweldige kortingscodes bij De Rheezer Kamer of een wandelarrangement bij Camping Si-Es-An. Schrijf je in voor de adventkalender en maak kans op geweldige prijzen!

Doe snel mee
Of schrijf je hier in voor de dagelijkse reminder!

Wat vind je van dit artikel?