navigatie overslaan

Doe-tips

Valentijnsacties in het Vechtdal

 • Leestijd 2
 • Gelezen 513 keer

Valentijnsdag is in aantocht en wij zijn er klaar voor. Zet de persoon die je lief hebt in het zonnetje met een heerlijk diner of maak samen een romantische wandeling. Wat je ook voor deze dag in petto hebt, vier de liefde!

 1. 6

  Valentijnsdiner bij PUIK Ommen

  Trakteer je wederhelft op een romantisch Valentijnsdiner bij PUIK in Ommen. Op zondag 12 en dinsdag 14 februari worden hier heerlijke gerechten geserveerd. Kaarsjes aan, wijntje erbij, de romantiek spat er vanaf!

 2. 5

  Romantisch wandelen door kasteeltuinen

  Waan je in een sprookje door samen met je geliefde door de mooiste kasteeltuinen te wandelen. Ben jij een echte prins of prinses op het witte paard? Neem dan van huis wat lekkers mee en maak er een romantische picknick van. Magie gegarandeerd!

 3. import-82762-628eca0db47b0.jpg
  4

  RENATE REIJNDERS - Het LiefdesCollege

  Kun jij nog wel wat hulp gebruiken in de liefde? Ga dan naar het LiefdesCollege van Renate Reijnders. Dit LIEFDESCOLLEGE is cabaret, show en college ineen en zit bomvol hilarische facts en bruikbare do’s en don’ts bij alle soorten liefdesperikelen. Zo krijg je flirttips maar ook allerlei tips om een relatie leuk te houden, een date aan de haak te slaan of oude liefdes nieuw leven in te blazen. Renate helpt je als een ware cupido op weg. Ook een liefdesquiz ontbreekt niet!

 4. 3

  Love share menu bij AnyTyme Ommen

  Liever een casual date? Dat kan met het Love share menu bij AnyTyme Ommen. Hier krijg je patat met hartvormige frikandellen en ijsjes als toetje voor maar €15! Reserveer op tijd want vol is vol.

 5. 2

  Shared dining bij Paviljoen Ommen

  Ga er samen op uit naar het Paviljoen Ommen. Hier start je de avond met een heerlijke cocktail en wordt er een combinatie van verschillende hoofdgerechten en desserts geserveerd, om samen van te genieten!

  Alleen op reservering online of telefonisch.

 6. 1

  Valentijnsdiner voor thuis

  Blijf jij liever thuis op Valentijnsdag? La Sorpresa Catering zorgt voor een Italiaans 4-gangendiner bij jou thuis zodat jij indruk kunt maken, maar alleen zelf de tafel hoeft te dekken!

Wat vind je van dit artikel?