navigatie overslaan

Winterse uitjes

Kerstmarkten in het Vechtdal

 • Leestijd 2
 • Gelezen 3481 keer

In december valt er weer genoeg te beleven. Wij hebben de leukste tips voor kerstmarkten in het Vechtdal voor je op een rijtje gezet. Kom alvast in de kerststemming en ontdek ze hier!

 1. 5

  Kerst aan de Vaart Dedemsvaart

  Het komt steeds dichterbij, de kerstviering in Dedemsvaart! Met een schaatsbaan, nostalgische kermis, muziek, kerstboomgooien en nog veel meer. Het worden gezellige dagen! Hopelijk zien we jou op vrijdagavond 15 en/of zaterdag 16 december in het centrum van Dedemsvaart!

 2. 4

  Winterfestival Ommen

  Gezellige wintermarkt op 16 december in het centrum van Ommen! Wat denk je van glühwein, warme oliebollen of kniepertjes met warme chocolademelk? Midwinterhoornblasers, kerstmuziek, kerstmannen en gezellige kraampjes maken deze dag helemaal compleet!

 3. 3

  Kerstfestijn Dalfsen

  Het Kerstfestijn in Dalfsen op 15 & 16 december belooft weer een waar kerstfeest te worden. Bezoekers kunnen genieten van verschillende activiteiten en optredens. Traditiegetrouw is er op beide dagen een kerstmarkt in het centrum en ook de kerstman is met zijn kersttrein aanwezig voor een tochtje door het dorp.

 4. 2

  Kerstmarkten regio Hardenberg

  Sfeervolle kraampjes met cadeaus, kerstbomen & kerstverlichting, muziek en lekker eten & drinken. Bezoek een van de vele kerstmarkten in de regio Hardenberg, waaronder Balkbrug, Gramsbergen, Slagharen en nog veel meer. Kom jij gezellig langs? We zien je daar!

 5. 1

  Evenementen in december

  Meer weten over wat er in de decembermaand in het Vechtdal te doen is? Bekijk dan de agenda!

Wat vind je van dit artikel?