navigatie overslaan

Genieten langs de Vecht

Een natuurrijke en gastvrije omgeving

Het Vechtdal is een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere vakantiebestemming, waar je je fijn voelt en je het gevoel hebt echt tot rust te komen. Het klopt er gewoon. Je kunt er heel goed verblijven; op verschillende campings maar ook in hotels, B&B’s en op vakantieparken. Het is voor jong en oud; voor mensen die willen relaxen, die actief willen zijn in de natuur, voor mensen met een zorgbehoefte, voor mensen die graag willen genieten en lekker willen eten, voor kinderen die fijn buiten en binnen willen spelen en voor ouders die willen onthaasten & uitrusten…

Boek nu je overnachting

Vechtdal vakantiepark

Stel je voor

…een plek waar gastvrijheid en toegankelijkheid elkaar ontmoeten en waar voor iedereen alle tijd en alle ruimte is om te genieten van zijn of haar vrijetijd. Welkom bij Vechtdal Vakantiepark – Het Grootste Toegankelijke Vakantiepark van Europa, gelegen in de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen tot aan Hanzestad Zwolle.

Dit is niet zomaar een vakantiepark; het is een gedachte, een gastvrijheidsambitie, een droom. Het is een vrijetijdsbestemming van maar liefst 665 km² met allerlei mogelijkheden ongeacht of je nu een beperking, handicap of zorgbehoefte hebt. Met een gastvrijheidslegioen dat meer dan 4.000 medewerkers kent, wordt iedereen gastvrij en met open armen verwelkomt.

Vechtdal Vakantiepark is een totaalbeleving met een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden; van toegankelijke safaritenten tot zorgchalet en zelfs vakantie-dialyse. Naast overnachtingsmogelijkheden zijn er tal van rolstoelvriendelijke attracties en activiteiten zoals Varen op de Vecht of een bezoek aan een musea of boerenbedrijf. Er is een toegankelijke Anjerfietsroute van ruim 66 kilometer, die je mee neemt langs dorpen, natuur en horecagelegenheden. Heb je tijdens je vakantie of een dagje uit extra zorg op maat nodig? Ook dat kan je makkelijk regelen via Comfortzorg.

Dus plan je vakantie of dagje uit en bezoek Vechtdal Vakantiepark.