Overnachten in het Vechtdal

Of je nou lekker actief bent geweest, heerlijk loom aan het water hebt gelegen of terug komt van een avondje uit. Het is en blijft een heerlijke idee dat je de volgende dag geen verplichtingen hebt en lekker blijft slapen in het Vechtdal. ’s Ochtends luister je vanuit je tent naar de vogeltjes en geniet je in alle rust van je kopje koffie en krantje. Ruil je liever de haringen en het gaspitje in voor een vijfsterrenhotel, een gezellig bed & breakfast of een verblijf op een landgoed? Ook dat kan. Het Vechtdal heeft een groot en divers aanbod aan accommodaties.

Kampeerparadijs Vechtdal

Pak je spullen en zet je tent op in het mooiste gebied van Overijssel. Met je tent op een natuurcamping sta je er zelfs midden in! Om het boerenleven te ervaren, is een verblijf op een boerencamping ook een aanrader. Buitenspelen in het Vechtal
Met zeven campings die door de ANWB zijn aangemerkt als Best Camping, kun je het Vechtdal een waar kampeerparadijs noemen. Naast kampeerplekken voor tenten, caravans en campers beschikken enkele campings ook over compleet ingerichte accommodaties.

Overnachten in een bijzondere accommodaties

Wil je van je overnachting iets bijzonders maken, boek dan een verblijf in een boomhut of op een landgoed. Wil je ‘t kampeergevoel ervaren? Dan is glamperen, ‘glamorous’ kamperen, wel iets voor jou! Ook een verblijf in een bungalow, chalet of groepsaccommodatie kan op bijzondere bungalowparken.

Toplocaties

om te overnachten in Vechtdal

 1. Wolfskuil

  Midden in het bos, vlakbij Ommen

  Door de prachtige ligging van het kampeerterrein kunnen kinderen hier naar hartenlust ravotten, klimmen, klauteren en hutten bouwen.

 2. Boerhoes

  Waar je uit, maar ook thuis bent!

  Met Bedde & Bruggien, de ruime boerencamping, de kleinschalige maar o zo gezellige theetuin en kunst op het erf, is er voor ieder wat wils.

 3. Het Cobus Speelkasteel

  op kindercamping de Zandstuve in Rheeze

  Het Cobus Speelkasteel is een indoor speeltuin. Lekker klimmen, klauteren en glijden van een supersnelle glijbaan en waar je een duik kunt nemen in de ballenbak.

 4. Boomhutten Koeksebelt

  Altijd al willen slapen in een boomhut?

  Slapen in één van de boomhutten is een beleving op hoog niveau. Je kijkt namelijk op drie meter hoogte uit over de rivier de Vecht.

Bijzondere campings