navigatie overslaan

Bungalowpark `t Hooge Holt

't Hooge Holt is een Groen, Gezellig & Gastvrij bungalowpark in het Overijssels Vechtdal met ruim 200 woningen. Met het uitgebreide netwerk van fiets- en wandelpaden kom je in alle uithoeken.

Je zult je welkom voelen in de meest fantastische fietsregio die Nederland te bieden heeft. Ontdek de natuur, kastelen, prachtige boerderijen en bovenal rust! Het gemoedelijke stadje Gramsbergen bevindt zich op tien minuten afstand van de steden Hardenberg en Coevorden en op slechts 5 minuten van de Duitse grens!

't Hooge Holt heeft verschillende type woningen voor 4 en 6 personen en een groepsaccommodatie voor 16 personen. Geniet met familie of vrienden van de vele faciliteiten die 't Hooge Holt te bieden heeft. Zoals de indoor speelwereld Mad Monkey Jungle, NIEUW INDOOR ZWEMBAD, kinderanimatie, fitnesscentrum, kapsalon, beauty- en wellnesssalon en de horeca (met Gasterij de Spiezz, snackbar, bowlingbanen en speelautomaten). Verder heeft het park een buitenzwembad, kinderboerderij, tennisbaan, midgetgolf, speeltuin met speelveldjes. Bij de receptie is de fietsverhuur, waar ook leuke routes verkrijgbaar zijn.

Met het restaurant "Gasterij de Spiezz" sluit je de dag gegarandeerd af met een heerlijk diner.

Categorieën