navigatie overslaan

Camping Langs de Dedemsvaart

Een gezellige kleine en ruim opgezette camping. De ruimte en rust in combinatie met de prachtige omgeving is dat gasten bij Camping Langs De Dedemsvaart komen verblijven voor een weekendje, maar ook voor een langere periode komen kamperen.

De autovrije camping ligt aan “de Dedemsvaart”. Alle plaatsen, staan aan de buitenrand van twee velden met in het midden fraai groen, een jeu-de-boulesbaan, speeltuintje en een zitje. Er is een speciaal camperveld aan de rand van het terrein met uitzicht over de velden. De recreatieruimte beschikt over een kleine bibliotheek, televisie, een winkeltje met streekproducten en je mag de spelletjes gebruiken.

Het terrein met drie aparte velden ligt in het natuurgebied Het Reestdal Er zijn ruime plaatsen voor caravan, camper en tenten omgeven door bomen en houtsingels. Viswater en een vissteiger liggen voor de camping.

Daarnaast zijn er een vier-persoons stacaravan met voortent en ook een vier-persoons caravan te huur. Voor wie van fietsen, wandelen, vissen en natuurlijk kamperen houdt, is Camping Langs De Dedemsvaart een ideale vakantiebestemming. De recreatieruimte maakt dat de camping ook ideaal is voor een stop tijdens je fietsvakantie ook bij minder mooi weer.

Met steden als Hardenberg en Ommen op fietsafstand, het prachtige Overijsselse Vechtdal en Drentse Reestdal als achtertuin en talloze uitjes in de omgeving, is het hier echt genieten. Er valt iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. Trek eropuit met de fiets, te voet of met de auto en laat je verrassen door de prachtige omgeving

Categorieën