navigatie overslaan

Camping SI-ES-AN

Camping Si-Es-An is een kleinschalige, groene en natuurlijke camping in het prachtige natuurgebied Het Reestdal, op de grens van Drenthe en Overijssel. Geniet van de rust, ruimte en de mooie natuur dat zich leent voor heerlijke wandel- en fietstochten.

Onze camping beschikt over ruime kampeerplaatsen, basis, comfort en comfortplus. Daarbij hebben wij ook een aantal plaatsen met privé sanitair.

Wilt u liever op vakantie in een accommodatie? Dat kan! Wij beschikken over een tiental accommodaties in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld bijzonder overnachten in een hotelkamer of skycabin verscholen tussen de bomen. Maar ook lodges en safaritenten met speelhoek die geschikt zijn voor 7 personen.

In de vakanties hebben wij leuke actieve animatie voor de kinderen, bingo en workshops. Onze brasserie de Boerderij vormt het knusse hart van de camping. Deze is gevestigd in een sfeervolle oude boerderij met eiken gebinten en een zonnig terras dat uitkijk heeft op de grote speeltuin. Hier kunt u lunchen of dineren, maar ook alleen een lekker kopje koffie drinken met heerlijke lekkernij.

Uitstapjes

De camping gelegen in het prachtige Reestdal gebied is een geweldige uitvalsbasis voor verschillende uitstapjes. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk gaan fietsen of wandelen in het mooie natuurgebied het Reestdal. Door de ligging op de grens van Overijssel en Drenthe is de camping een ideale uitvalbasis voor de fietsers. Ga je liever wandelen dan gaat het idyllisch beekdal Het Reestdal je zeker een onvergetelijke ervaring geven tijdens uw verblijf op de Camping.

Categorieën