navigatie overslaan

5* Camping de Pallegarste

* * * * *

Deze gezellige gezinscamping is gelegen aan de rand van het Overijsselse Vechtdal. Op de ruime comfort kampeerplaatsen kun je heerlijk ontspannen kamperen of geniet van de luxe chalets en lodges aan bijv. de visvijver of speeltuin.

FAMILIECAMPING VOOR JONG EN OUD Camping de Pallegarste is een derde generatie familiecamping in het prachtige Vechtdal. Tijdens je vakantie is hier geen sprake van vervelen, want er is op en om de camping genoeg te beleven en ontdekken! Ga lekker een dag aan de grote visvijver zitten, of ga met de kinderen mee naar de kinderboerderij de lieve geiten aaien. Natuurlijk is er tijdens het kampeerseizoen (t/m augustus) ook een doldwaas animatieteam aanwezig voor een vol en gezellige programma! Even de camping af? Pak dan de fiets, kano, trein of de benenwagen, want op alle manieren is het mogelijk om de prachtige Vechtdal omgeving te ontdekken!

5 STERREN CAMPING MET BINNENSPEELTUIN, ZWEMBAD, VISVIJVER EN KINDERBOERDERIJ Op de camping vind je behalve heel veel speeltuinen, ook een grote visvijver met karpers en witvis. Ideaal voor de rustzoekers die graag de hengel willen uitgooien. Iets meer actie nodig? Dan is het speelstrand met aansluitend avonturenpad perfect om wat energie kwijt te raken. Is het weer goed, trek dan je zwemkleding aan, want als de kinderen ergens zich goed vermaken is het in ons verwarmde buitenzwembad met waterspeeltuin en familieglijbaan! Wie durft er onder de vallen de emmer te staan?! Is het weer toch een beetje regenachtig? Schuil dan in onze binnenspeeltuin waar u als ouders gezellig kunnen zitten met wat drinken en lekkers. Ook voor de inwendige mens ben je bij ons aan het juiste adres: dineer in het sfeervolle Grand Café, bestel een patatje met snack in de Cafetaria, geniet van een drankje op ons (gedeeltelijk) overdekte terras of bestel een pizza uit de pizzeria. Natuurlijk mogen ijsjes ook niet ontbreken, dus vanaf 2023 heb je ook ruime keuze in ijs vanuit onze nieuwe ijssalon!

KAMPEREN, HUREN OF GLAMPING De 5 sterren van de ANWB en de Superplatz van de ADAC zijn er niet zomaar. We hebben ruime comfort kampeerplaatsen waar je 16 ampère hebt, een water aan- en afvoer en CAI-aansluiting. Ook is er een mogelijkheid om te beschikken over 15 Mbit internet! Het nieuwe verwarmde sanitair gebouw beschikt behalve familiebadkamers ook over een vaatwasstraat!

Wilt u luxe kamperen met eigen sanitair? Dan kun je een kampeerplaats met privé sanitair op de plaats boeken. En andere kampeerplaats gezien zonder privé sanitair op de plaats? Geen probleem! In ons sanitair gebouw bevinden zich nog 4 privé badkamers die geboekt kunnen worden bij alle kampeerplaatsen.

Geen eigen kampeermiddel? Dan is er voldoende keuze aan luxe kampeertenten, zoals onze Safaritenten en Glampinglodges. Wel het gevoel van kamperen, maar dan lekker luxe! Voor de niet-kampeerders hebben we hele fijne luxe chalets. Of je een rustige privé plaats aan de visvijver wilt, of een gezellige plaats tegenover het zwembad of grote speeltuin wilt: alles is mogelijk! Wat je ook kiest, het is altijd gezellig en ontspannen vakantievieren op Camping de Pallegarste!

Categorieën