navigatie overslaan

Hof-van-Lenthe

Hof van Lenthe biedt 4 appartementen aan in een landelijke omgeving. Midden in het buurtschap Lenthe met de landgoederen ‘De Horte’ en ‘De Mataram’ op steenworp afstand. Van de 4 appartementen dragen 2 appartementen dan ook de namen van deze landgoederen. De andere 2 appartementen worden ‘De Bosrand’ en ‘De Mars’ genoemd. Ook deze namen zijn gerelateerd aan hun ligging.

COVID-19 UPDATE:

Wij hebben hier een ruime en veilige omgeving waar u voldoende afstand kunt houden van anderen. Heeft u toch nog vragen of twijfels wat u weerhoud om bij ons te boeken? Laat u het ons a.u.b. weten.

Hof van Lenthe ligt op nog geen 7 kilometer afstand van de Overijsselse hoofdstad Zwolle met al haar voorzieningen en ook de toeristische dorpen Dalfsen en Ommen met vele wandel en fietsroutes liggen op geringe afstand. De appartementen zijn ruim opgezet en modern ingericht en beschikken over uitstekende faciliteiten en diensten. U heeft de beschikking over onder andere gratis internet en een eigen buitenterras met panorama uitzicht over de landerijen. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers eveneens een centrale uitvalsbasis voor belevenissen op zowel natuur sportief als cultureel gebied. Alles is aanwezig voor een prettig verblijf.

Prijs per overnachting: vanaf €98 Toeristenbelasting €2,00 p.p. per nacht

Vanafprijs voor twee personen. Kijk op de site voor de prijzen per periode.

Categorieën