navigatie overslaan

Limbachhoeve

U bent opzoek naar een vakantie verblijf, om even bij te tanken en om uit de sleur te komen van alle dagelijkse beslommeringen? Wij

Wij bieden u deze oplossing aan. In een rustige, landelijke omgeving kunt u helemaal tot uzelf komen. In het mooie Lemelerveld staat onze kleine, verbouwde boerderij net buiten het dorp. Hier vindt u alle luxe om u thuis te voelen. Met 5 minuten bevindt u zich in het centrum van Lemelerveld. Hier kunt u al uw dagelijkse boodschappen doen.

Houdt u van een vakantie waarin wat wordt ondernomen? Dan is er voor u genoeg te beleven in de omgeving. De wandel- en fietsroutes liggen voor u klaar. De Lemelerberg en Holterberg moet u gezien hebben, maar ook de tochtjes door de landelijke omgeving of langs de IJssel zijn de moeite waard.

Het bezoeken van de omliggende dorpen en steden is een aanraden. Dalfsen, Heino, Raalte en Ommen zijn heerlijk om doorheen te struinen. De grotere steden zoals Zwolle of Deventer staan bekent om hun gezellige terrassen en oude gebouwen.

Voor de echte avonturiers is er 'Avonturenpark Hellendoorn' of 'Ponypark Slagharen'. Voor de kleineren onder ons is er 'de Flierefluiter' of een kinderboerderij te bezoeken.

Wat bieden wij precies? Een geheel ingericht 4-persoons vakantiehuis. De prijzen zijn inclusief al het linnengoed. Als u het van tevoren laat weten, zetten wij een campingbedje en/of kinderstoel voor u klaar. Het is mogelijk om een paard te stallen, dit moet echter van te voren overlegd worden.

Categorieën