navigatie overslaan

Camping de Vos

De ideale vakantie. Is dat ontspannen en tot rust komen of iedere dag dingen ondernemen? Dat verschilt voor iedereen. Maar allebei kunnen gelukkig beleefd worden op Camping De Vos. Vandaag zit je voor de caravan, camper of tent in je luie stoel heerlijk te genieten van de stilte. En morgen? Morgen ontdek je alles van onze boerderij. En overmorgen? Dan ga je de omgeving in. Je merkt het al, opties in overvloed. Maar het allerbelangrijkste: niets hoeft, veel mag!

Boerencamping De Vos is een plek waar wij campinggezelligheid combineren met het reilen en zeilen van een modern boerenbedrijf. Je viert je vakantie direct naast ons boerenerf, hoe leuk is dat!

Kampeerplaatsen
Opzoek naar een vakantie vol rust en privacy? Dan is een plekje in de Sequoia tuin of Bergzicht iets voor jou. In de Sequoia tuin bevinden zich ruime staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, een prachtige sequoia-boom en een grote bloemenpracht. Het Bergzicht is ook geschikt voor tenten, caravans en campers, maar bevindt zich aan de andere kant van de camping. Het veld heeft vrij uitzicht over de landerijen, met op de achtergrond de Lemelerberg en de Archemerberg.

Vakantie vieren op het kidsveld voor Camping De Vos is een feest. Ga jij dus met je gezin op vakantie, dan is het Kidsveld het kampeerveld voor jullie. Het veld is geschikt voor eigen tenten, caravans en campers. maar beschikt ook over één vaste accomodatie: Boer'n Safaritent.

In het midden van het veld bevinden zich speeltoestellen, vlak naast het veld kunnen de kinderen naar een grote zandbak met een speeltoestel, een kampvuurplek voor gezellige avonden is op het veld te vinden en als klap op de vuurpijl zijn staan er naast het veld tientallen fietsjes en skelters. Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes voor de kinderen en ontspanning voor papa en mama.

Een kampeervakantie met de camper kan bij ons op het campveld. Vroeger was dit onze paardenbak, maar door de nieuw gelegde verharding is dit de ideale plek voor jouw camper of caravan. Dit veld is tevens uitermate geschikt voor families en groepen. Zo sta je gezellig bij elkaar op een kleiner veldje.

Zorgeloos kamperen voor iedereen
Heb je geen eigen tent, caravan of camper? Of wil je kamperen zonder dat je moet inleveren op (rolstoelvriendelijke) voorzieningen die je thuis hebt? Kom dan overnachten in onze 4- tot 7-persoons Boer’n Safaritent.

Onze Boer’n Safaritenten zijn namelijk van alle gemakken voorzien, maar geven je wel écht het kampeergevoel. Ideaal als je nog net iets te jonge kinderen hebt om echt te kamperen, met een groter gezelschap bent of tegen fysieke of mentale beperkingen aanloopt die regulier kamperen niet mogelijk maken.

De Boer’n Safaritenten zijn breed opgezet, sfeervol ingericht en beschikken over een eigen badkamer en keuken. En als het mooi weer is plof je lekker neer op je eigen veranda.

Rolstoelvriendelijk
Het leuke aan onze Boer’n Safaritenten zijn dat iedereen hier kan kamperen. Zowel onze valide als mindervalide campinggasten. Gangpaden zijn bijvoorbeeld breed genoeg voor een rolstoel, kastjes zijn verrijdbaar en verplaatsbaar, aangepaste badkamer, een hoog-laag bed, elektrisch oplaadpunt, schuifdeuren en er zijn geen drempels in de tenten aanwezig.

Dus wat is jouw ideale kampeerervaring? Wat maakt dat échte vakantiegevoel voor jou? Dat kan alleen jij bepalen. Richt daarom bij ons zelf je vakantie in. Wil jij de dieren op de boerderij leren kennen, lekker relaxen in de landelijke omgeving of ga je op de fiets de omgeving ontdekken? Er is van alles mogelijk!

Geluksmoment

De Boer als gastheer vroeg Regina de Vos - Boer van Op Ons Boerenerf naar haar gelukstmomentje op de boerderij. Regina: "Mijn geluksmomenten op de boerderij zijn er best veel. Ik vind het erg moeilijk om er 1 uit te lichten. Kalfjes zijn wel echt mijn ding. De geboorte van een kalf is elke keer weer bijzonder en een hoogtepunt, maar daarnaast vind ik het echt prachtig als diezelfde vrolijke kalfjes kwispelend staan te drinken en lekker rondhuppelen als ik ze verzorg. Dat is een teken van gezonde kalfjes! Tijdens de vakanties krijg ik veel hulp van ( camping ) gasten die mij helpen met voeren. Het is ontzettend leuk om te zien dat niet alleen kinderen maar ook zeker volwassenen, echte boeren en boerinnen worden en zich ontfermen over hun lievelingskalf en zo vertrouwd worden met een stukje boeren leven. In deze tijd is het extra leuk dat burgers naar onze boerderij komen en daarna weer enthousiast naar huis toe gaan. Daar doen we het toch voor; Een leuke beleving op de boerderij en een fijne herinnering voor later."

Categorieën