navigatie overslaan

Hotel Mooirivier

Mooirivier is uniek gelegen aan rivier de Vecht, tussen Ommen en Dalfsen op een kwartiertje rijden van Zwolle. Een sfeervol hotel op één van de mooiste plekjes van Nederland!

Heerlijk wegdromen met een boek in een luie ligstoel aan de rivier, een fiets- of wandeltocht door het fraaie Vechtdal of stroomafwaarts in een kano naar het dorpje Dalfsen varen: het kan allemaal.

Mooirivier beschikt over comfortabele hotelkamers, van luxe suites met uitzicht over de Overijsselse Vecht tot Standard kamers. De hotelkamers hebben een natuurlijke, warme uitstraling en zijn ingericht met speciaal voor Mooirivier ontworpen meubilair. Alle kamers zijn voorzien van boxspring bedden, gratis WiFi, een flatscreen tv, een zitje, een bureau en eigen badkamer met toilet en douche en/of bad.

Mooirivier bestaat uit meerdere unieke gebouwen in traditionele bouwstijl met een modern Interieur, omringd door natuurlijke tuinen en bos en beschikt over uitstekende restaurants en een Grand Café met een loungeterras aan het water.

Categorieën