navigatie overslaan

Natuurkampeerterrein De Klashorst

Avontuurlijk kamperen, tussen uitgestrekt bos, de vecht en landerijen ligt in het Vechtdal dit unieke natuurkampeerterrein in de gemeente Hardenberg.

Buitengewoon genieten op natuurkampeerterrein De Klashorst

Tussen uitgestrekt bos, de Vecht en landerijen ligt in het Vechtdal dit unieke natuurkampeerterrein in de gemeente Hardenberg. Wil je avontuurlijk kamperen met een klein tentje, met zo weinig mogelijk spullen, in de ruige natuur? Of liever zo luxe mogelijk, maar wel met de maximale beleving van het buiten zijn? Het kan allemaal!

Accommodaties op Natuurkampeerterrein De Klashorst

 • Met eigen tent of caravan
  Natuurkampeerterrein De Klashorst biedt kampeerplekken vrij in de ruimte, aan de bosrand, met uitzicht over een weids landschap of besloten tussen bomen en struiken.

 • Trekkershut, De Grashopper
  Deze avontuurlijke, puur-natuur, romantische blokhut met grasdak geeft jou zowel binnen als buiten het ultieme midden-in-de-natuur gevoel!

 • Trekkershut, Het Basishutje
  De echte avonturiers die alle mooie plekken van het Vechtdal willen zien kunnen overnachten in het basishutje.

 • Trekkershut, Skyte NatureLodge
  De Skyte bestaat grotendeels uit glas, waardoor je één bent met de natuur.

Op avontuur in de bossen: Bushcraft!

Bushcraft, klinkt stoer en dat is het! Het komt er namelijk op neer dat je met beperkte middelen overleeft in de natuur en de natuur respectvol behandeld. Bushcraft wordt gedaan door leergierige avonturiers, die de eigenaardigheden van sommige bomen en planten willen leren kennen, wildsporen willen ontdekken en overlevingstechnieken willen zien. Bushcraft is er voor mannen, vrouwen én ouders met kinderen. In dit artikel lees je meer over Bushcraft in het Vechtdal.

Het échte kampeeravontuur begin bij Natuurkampeerterrein De Klashorst!

Categorieën