navigatie overslaan

De Wijnstaete

Wij ontvangen u graag op onze wijngaard, gelegen in het Overijssele Vechtdal. Wij bieden u 4 mooie kamers in onze B&B en beschikken daarnaast over een vakantiehuisje midden in de wijngaard. Weg uit de hectiek, even een tandje lager. En wat is er dan aantrekkelijker dan wakker worden in een wijngaard, vlak bij het natuurgebied van de Lemelerberg?

Of u nu komt luieren, fietsen, wandelen, wijn proeven of een kampvuurtje stoken. Wij heten u van harte welkom.

Ideaal voor kleine groepen

Een familieweekend? Reünie van een jaarclub? Fiets- of wandelweekend met een groep vrienden of een teambijeenkomst op een bijzondere plek? De Wijnstaete biedt een ideale omgeving voor kleine groepen. U heeft het hele terrein van de B&B en het vakantiehuisje tot uw beschikking met een hooiberg, loungebank en groot gazon buiten. Binnen een gezamenlijke ruimte met een grote tafel waar u makkelijk met 12 mensen aan kunt zitten. Verder een eenvoudig keukentje met koelkast en twee elektrische kookplaten. In het vakantiehuisje is een fornuis en een koelkast beschikbaar. Wij verzorgen ook graag uw diner of barbecue.

De Wijnstaete heet dit najaar speciaal sportieve senioren van harte welkom! De Wijnstaete herbergt een B&B, vakantiehuisje én wijngaard op slechts vier kilometers afstand van de Lemelerberg. Er staat u een sfeervolle overnachting te wachten op een Nederlandse wijngaard. Uw gastheer en gastvrouw zorgen voor een warm welkom! U kunt bij ons genieten van ruimte en privacy. Wij verwennen u graag met goede bedden, een uitgebreid ontbijt en natuurlijk met een goed glas wijn van eigen bodem. U kunt bij ons uw elektrische fiets opladen, uw fiets stallen en we hebben ook fietsen te leen. Onder andere een tandem, twee gewone fietsen met versnelling, een kinderzitje en een aanhangfiets voor kinderen onder de 6 jaar. Dus uw kleinkind kan ook gerust meekomen. Doordeweeks hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u Wandelt u over het Pieterpad? Dan komen we u met alle liefde halen op de Lemelerberg, met de auto of als u dat leuk vindt met paard en wagen. De volgende dag brengen we u dan weer op de Lemelerberg terug en kunt u uw route vervolgen.
Voor wandelaars en fietsers serveren we graag ’s avonds zelfgemaakte soep met stokbrood, Franse kazen en een salade. U dineert buiten onder de hooiberg met uitzicht op de wijngaard of binnen in de gezellige B&B-woonkamer. U geniet al van een fiets- en wandelarrangement inclusief ontbijt, lichte maaltijd met wijn al vanaf € 120,- voor twee personen. Wacht niet met nazomeren! Boek direct een paar dagen weg en waan u even op het Franse platteland.

Onlangs was RTV oost op de Wijnstaete om te praten over de wijnoogst van 2016. Kijk zelf en waan u in de Provence!

Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

  • Personeel biedt assistentie en juiste bejegening
  • Personeel is op de hoogte van allergenen
  • Glutenvrij is mogelijk
  • Nooddeuren goed bereikbaar en makkelijk te openen
  • Mobiel of laag geplaatst betaalautomaat aanwezig

    Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Categorieën